2e kindje

1 antwoord en 25869761x bekeken

Mandy (Gast) 28-11 om 22:46

Hoi allemaal.

Ik ben een beetje in dubio. Dit jaar ben ik moeder geworden. Iets wat ik al heel lang wilde. Nu wil ik heel graag nog een kindje. Maar goed ik ben alleenstaand. Ik wil eigenlijk niet teveel tijd tussen 2 kinderen omdat ik nog een grote kinderwens heb en ik al eind 30 ben. Bovendien heb ik pcos en dus kan het wat langer duren. 

Maar nu twijfel ik dus...moet ik er nu aan beginnen zeg begin dit jaar. Dat betekent dat mocht het gelijk lukken er net geen 2 jaar tussen zit. Of wacht ik tot halverwege volgend jaar en hoop ik op een 2020 zomerkindje dan zit er ongeveer 2,5 jaar tussen. 

De grootste twijfel is nog....moet ik eraan beginnen. Want met 1 gaat het nog wel om redelijk vaak toch even oppas te krijgen, al vind ik dat best lastig om te vragen. Opa/oma zijn wel gek op hun kleinkind. Maar met 2 is het wel gelijk een hoop meer wat je dan van anderen vraagt. En het is met 1 ook best vermoeiend werken/baby etc. Dan moet ik ook wel van werk wisselen want het is nu met 1 kind assl heel lastig vol te houden met reistijd etc. 

Zucht....Ik wil het zo graag...Maar er zijn ook zoveel afwegingen om het misschien toch niet te doen. 

reageer

Anneke (Gast) 16-02 om 21:52

Moelijk he.. en heel herkenbaar

Je kunt reageren op dit onderwerp '2e kindje' in het Babyforum