Scheiden met twee jongen kinderen

1 antwoord en 11793200x bekeken

Nikkie (Gast) 06-11 om 20:03

Dag iedereen, 
Omdat ik zelf zo onzeker ben over de situatie ben ik benieuwd hoe anderen hierover denken. 
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen onder de 2 jaar. Na de komst van ons eerste kindje ging het ineens niet meer lekker tussen mij en me partner van 9jaar. (Tevens is hij ook mijn eerste relatie) 
Ik had het idee dat hij zich niet kon aanpassen aan zijn nieuwe levensstijl en de verantwoordelijkheden en extra zorgen, van de kinderen.
Onverwacht werd ik weer na korte tijd weer zwanger. Ben dol gelukkig met beide schatjes!
Alleen de ruzies en de relatie werd hier door niet beter. Door alle stress ben ik ook nog eens in een depressie geraakt waardoor werken gewoon geen optie meer is. 
Me man wilt niets liever dan scheiden alleen vind ik het moeilijk/eng “het idee om er alleen voor te staan”. Ook al zorgde ik grootste gedeelte al voor de kinderen. 
Het voelt alsof hij gwn gewacht heeft tot hij stabielste had met zijn baan (hiervoor was ik kostwinner) 
Ondanks de ruzies en alle nare dingen die ik moet aanhoren ben ik nog steeds gek op hem. Althans zo voelt het. Weet het even niet meer.
Wat vinden jullie 

reageer

Kiki (Gast) 06-11 om 22:32

Wat een moeilijke situatie zitten jullie in. Ik vind de opmerking “mijn man wil niets liever dan scheiden” wel pittig. Als hij echt niet meer wilt, dan is de situatie toch onhoudbaar? Je wordt zelf ook niet beter van iemand die je niet behandeld zoals het zou horen. Een (t)huis moet veilig en liefdevol zijn, juist ook voor die kleine kindjes. Die voelen deze ellende ook. Kunnen jullie niet eerst wat ruimte nemen van elkaar of hulp zoeken? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Scheiden met twee jongen kinderen' in het Babyforum