in de steek gelaten tijdens zwangerschap

12 antwoorden en 39908204x bekeken

Ingeborg 31-05 om 11:25

Hallo meiden

Afgelopen februari ben ik getrouwd. 2,5 jaar waren we samen. Inmiddels 30 weken zwanger.
Mijn man heeft besloten te willen scheiden. Vanaf begin april heb ik hem nooit meer gesproken.

Hij zit in de woning en ik logeer met mijn twee andere kinderen bij familie.

Vreselijk verdrietig ben ik! Ik begrijp het niet en krijg geen antwoorden.

Zwanger in mijn uppie. Het valt me zo zwaar.

Heeft iemand ervaring?

reageer

My1987 31-05 om 13:42

Jeetje heftig meid!!!!!
Zo snel al weer na de bruiloft.
Heel veel sterkte met verwerken hoop dat je wel hulp hebt van je familie

Ingeborg 15-06 om 22:59

Hey!
Dank.je voor je reactie
Hoe kan ik met je in contact komen?

Liefsss

Flo 15-06 om 23:11

Jeetje wat heftig zeg !

De grond zal wel onder je voeten weggeslagen zijn.

Dan ben je zwanger en word je gewoon in de steek gelaten , begrijpelijk dat je verdrietig bent en met onbeantwoorde vragen zit .
Weet je wel waarom hij weg is of geeft hij daar ook geen antwoord op.
Schandalig dat hij nog in jet huis zit wn jij met je kinderen bij fam mag logeren. Niet erg netjes van hem!

Meid heel veel sterkte en kracht toegewenst! 

Mavami ook voor jou , fijn dat je nu gelukkig bent en hopelijk snel  voor jou! 

  Voor jullie

Annick 17-11 om 13:10

Ik ben momenteel 26 weken zwanger en mijn vriend heeft mij ook in de steek gelaten. Ik was net bij hem gaan wonen (mijn appartementje opgezegd, meubels verkocht enz.) en een week nadat ik alles bij hem uitgepakt had, zei hij dat ik terug moest verhuizen omdat hij de relatie wou beëindigen. Die dag zelf had hij na de middag nog een berichtje gestuurd waarin stond dat hij mij graag zag en 's avonds komt hij thuis en zegt hij dat hij ermee wil stoppen. Ik heb ondertussen al wel verschillende verhalen gehoord dat hij in zijn vorige relaties ook zo was en dat hij niet te vertrouwen was. Zelf was ik er ook al eens bij uitgekomen dat hij naar een vriendin gereden was om te 'babbelen' en daar had hij over gelogen. Hij smste ook veel met andere vrouwen. Zijn vorige vriendin heeft hij 7x bedrogen in 3 jaar tijd. Dus hij kan het blijkbaar niet laten.
Maar ik ben nu ontroostbaar en zit serieus in de put, want ik sta er nu helemaal alleen voor. Al de plannen die ik had 'het perfecte gezinnetje' vallen ineens weg. Ik voel mij nu zo alleen en kan echt niet meer genieten van mijn zwangerschap...

Shasha 18-01 om 09:18

Hoi Annick,

Waar verblijf jij dan?
Je bent nu waarschijnlijk rond de 35 weken. Wie staat er allemaal achter je?
En hoe oud ben je?

Liefs x

Rachel (Gast) 29-01 om 20:51

Hai ik ben ook in de steek gelaten en eruit gezet dus ik weet waar je mee zit. het is heel vervelend maar het gaat echt wel goed komen met ons. 

Onb (Gast) 17-04 om 17:38

Ik ben ook in de steek gelaten , ben nu 9 weken zwanger . We wilde graag een gezinnetje starten tenminste ik dacht dat hij het meende , maar wat blijkt ik ben niet zwanger en het kind is zeker niet van hem want ik ben een vreemdgaande ‘ h... en s...’ dus God mag weten van wie het kind is . Ben geblokkeerd op alles , kan hem nergens op bereiken . Uiteindelijk is hij mee geweest voor de echo voor te kijken of ik ‘ echt ‘ zwanger ben en hoe ver ik ben. Maar. 2 dagen later was ik weer een vuile h.... wat niet zwanger is volgens hem en dat na de echo ? Dus ja ik weet hoe je je voelt om in de steek gelaten te worden tijdens je zwangerschap . En oh ja , heb al een miskraam gehad met hem , maar volgens hem was het geen miskraam maar had ik het verzonnen terwijl hij erbij was dit was toen ik 7 weken was. 

Abu (Gast) 26-10 om 20:43

hallo, de mijne is anders dan jouw ervaring omdat ik een man ben en ik ben ontslagen als slachtoffer. Mijn vriendin wilde het uitmaken toen ze 6 maanden zwanger was, ik wilde het niet, ze blokkeerde me overal. Mijn dochter is geboren, ik weet het niet, want ze heeft het me niet verteld. Hij heeft 5 weken in het ziekenhuis gelegen. Nu laat hij me mijn dochter niet zien, maar ik zou alles doen voor mijn kind. Ik wacht op het vonnis Ik wil een nieuwe start Ik vertrouw niet iedereen Ik ken iemand die in de steek is gelaten Ik kan ook vertrouwen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'in de steek gelaten tijdens zwangerschap ' in het Babyforum