Baby 6.5 maand drinkt geen melk meer

4 antwoorden en 22885471x bekeken

J (Gast) 07-07 om 09:36

Hoi!
Ik plaats niet snel een bericht maar ben nu toch lichtelijk wanhopig aan het worden.
Mijn zoontje van 6.5 maand drinkt ontzettend slecht. Wil geen fles meer hebben, drinkt echt geen! druppel. Pyjamapapje geprobeerd, precies hetzelfde. Pap stopt hij na 2 happen mee. Fruit eet hij wel maar zogauw ik er wat melk door doe wil hij niet meer. Ik geef de fles ook als hij slaapt zodat hij tenminste iets drinkt maar dat word ook steeds minder. Heb gisteren intotaal ongeveer 500cc naar binnen gekregen inclusief een paar happen pap. Waarbij ik liedjes aan het zingen ben, hem speeltjes geef om maar af te leiden. Maar dat krijgt hij nu ook door. Er komen tandjes door op het moment.. zal het daar aan liggen? Koud de fles geven werkt ook niet.
Morgenvroeg ga ik meteen het cb bellen want de voedingsmomenten worden echt super frustrerend en dat werkt ook alleen maar averechts natuurlijk.
Is er iemand die dit herkent en wellicht wat tips heeft? Tuitbeker heb ik maar daar wil hij ook alleen maar water in hebben en drinkt dan ook niet meer dan een paar slokjes.

reageer

Mama vanJ 07-07 om 10:06

Kan het geen sprongetje zijn? Mijn dochter had het namelijk ook op die leeftijd. Sinds 2 weken drinkt ze weer goed (ze is nu 7,5 maand)

J (Gast) 07-07 om 10:20

ja zou kunnen, hopelijk is het gauw weer over.
Wat heb jij in die periode gedaan toen ze zo slecht dronk?

Mama vanJ 07-07 om 17:17

Kleinere flessen per dag aanbieden zodat ze meer cc binnen kreeg. Veel meer kan je er helaas niet aan doen...

Mama vanJ 07-07 om 17:49

Ik bedoel kleinere en meerdere flessen per dag aanbieden 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Baby 6.5 maand drinkt geen melk meer' in het Babyforum