Vraagje.

9 antwoorden en 45964796x bekeken

AnnaRebecca 18-07 om 09:22

ja, zou idd buren vragen ofzo.. draagak zou ik niet doen!! als je honden iets zien en daar bijv van schrikken, trekken ze je miss wel ondersteboven!

reageer

Olivia-Anna 18-07 om 12:34

O op die manier, omdat je zei dat ze al wat ouder zijn..
Nee dat snap ik..  misschien (mocht je niemand vinden) kun je voor s'avonds altijd een Dogwalker inhuren??

Tineke 18-07 om 21:47

ik zou mijn kindje niet alleen laten hoor. Net zoals je zelf zegt, er zou maar iets moeten gebeuren. Een rustige wandeling voor jou en voor de honden zou het dan toch niet worden denk ik.
Indien mogelijk hulp inroepen.

Heb je een tuin ?

Heb zelf ook 2 honden en die moeten het nu toch wat minder stellen met wandelingen. We hebben wel een grote tuin waar ze buiten kunnen en waar ik nog lekker met hen kan spelen.

Veel succes!

Lexy 19-07 om 08:43

Toen mijn dochter net geboren was en een echte uitslaper bleek liet ik onze altijd in de ochtend even achter onze tuin (daar was een klein veldje) plassen. Nam de babyfoon mee voor het geval dat..
Als ze dan wakker was ging ik uitgebreid wandelen. IN de avond liet ik haar wel eens liggen, maar ik was dan hoogstens 10 minuutjes achter ons huis, en hoorde mijn dochter huilen als er wat was. Ons hondje was al oud en hoefde dus niet ver te lopen...

Enerzijds zou ikmijn kindje nooit lang alleen laten liggen in bed, anderzijds deden mensen het vroeger ook vaak, en als hget voor een paar minuten is kan het ws geen kwaad.
Doe waaar je je prettig bij voelt!

Succes!

S.T. (Gast) 19-07 om 22:27

Hallo leuk dat jullie reageren! en bedankt daarvoor!
Allemaal bedankt voor de tips. Jammer genoeg heb ik een minituintje van ongeveer 2x2 dat is dus niks voor de honden. Mijn honden trekken nooit (gedragen zich soms als oudjes) dus draagzak zou misschien wel kunnen. Ik heb jammer genoeg nog geen mensen in de buurt die ik vertrouw en/of ken. En mijn hondjes geef ik dus niet zomaar aan iemand mee. Ik heb wel al een uitlaatmeisje gevonden van 14 jaar die loopt nu soms mee en kan dan over een tijdje soms de honden uitlaten zij mag/kan zelf geen hond dus voor ons allebei een goede oplossing. Alleen natuurlijk niet voor de avonden.
Groetjes, S

Tineke 20-07 om 07:18

Hoi ST,

Spijtig van het minituintje. Eventueel voor een snel plasje zou dit nog kunnen.
Ik begrijp dat je je honden niet wil meegeven met andere vreemde mensen. Zou ik zelf ook niet doen. Wel goed dat je dat meisje hebt zeg! Zij kan misschien die eerste maanden geregeld de hondjes doen, zodat jij bij je kindje kan blijven of het kindje als het nog zo klein is niet mee hoeft. 's Avonds kun je net zoals Lexy zei het misschien beperken tot inderdaad hoogstens 10 minuten in de straat ofzo, dicht bij je huis met de babyfoon dan mee. Wel misschien best vooraf eens testen hoe ver die kan. En als het kindje enkele maandjes is, kan het dan misschien mee in de draagzak- als de honden toch heel rustig zijn. Mijn hondjes trekken te veel en zeker als ze een kat, eend, koe of andere hond zien.    Zelf zou ik het niet doen met mijn honden, maar jij kent het best jouw sloebers om te weten of het kan of niet.

Veel succes nog meid!

Iza 22-07 om 22:49

Ik zou toch iets proberen te verzinnen voor 's avonds zoals een goede wandeling voordat de kleine gaat slapen en dan toch een heel kort rondje/ in de straat uitlaten om elf uur. Het lijkt mij geen doen om een kindje wat lekker om zeven uur/half acht naar bed gaat (als ze een aantal maanden oud is) mee te gaan nemen naar buiten om elf uur. In het begin kun je je baby natuurlijk gewoon meenemen want dan hebben ze toch nog niet echt een vaste slaaptijd en zijn ze vaak 's avonds wakker/huilerig maar zodra ze in een ritme komen zou ik ze daar niet uithalen om de honden uit te gaan laten.
Lastig hoor!

S.T. (Gast) 25-07 om 14:21

Leuk dat jullie weer reageren
Overdag gaan ze van 10 tot 13 uur naar de uitlaatservice tot dat ik het zelf weer kan. Ik heb al met het meisje afgesproken dat zij de eerste weken/maanden de honden doet na schooltijd en dan een lange wandeling (krijgt ze natuurlijk wel iets voor) van ongeveer 1 uur dan zijn de oudjes erg moe en zullen ze minstens 3/4 uur slapen. Zeg dan tot 7/8 uur dan zullen ze de 1e paar weken het moeten doen met het veldje voor ons huis daar kunnen ze gewoon even los lopen 2 of 3 x in de avond. Hopelijk gaat het zo lukken en anders toch maar proberen om nog iemand in de buurt te vinden. Bedankt voor de tips!
Groetjes, S

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraagje.' in het Babyforum