Babykamer

5 antwoorden en 25626640x bekeken

MomofDudes 13-12 om 14:21

Hey,

Ik zou graag willen weten hoe jullie het babykamertje hebben aangekleed.
We hebben wel de meubeltjes maar ik zou niet weten hoe ik nu verder moet.

Hebben jullie leuke tips voor aan de muur of accessoires voor op een babykamer van een jongetje.

reageer

Anoniem (Gast) 14-12 om 20:46

Kijk naar wat je leuk vind. Ik heb zelf een gender neutrale kamer omdat wij niet wisten wat het werdt. Maar wel heel vrolijk, zelf geschilderd met gras wolken een paar bloemen en bomen en hele grote vrolijke en vriendelijke insecten. Bij ikea hadden ze in die periode hele leuke dingen die daar bij paste, een hemeltje in de vorm van een blad, een mobiel met insecten, een lamp in de vorm van een zon. Maar je kunt ook met muurstickers werken, dat heeft mijn zusje gedaan, is ook heel gaaf geworden met een zee thema. Je kunt er alle kanten mee uit. 

Anoniem (Gast) 15-12 om 22:07

Dat is zoiets persoonlijks. Ik heb het bedje en commode zelf geverfd 3n versierd met hondjes. Deze net als op de gordijnen die ik al heel lang wilde gebruiken.
Kan voor jongen en meisje. Maar natuurlijk zijn er ook zat mensen die roze of blauw kiezen. Of juist een muurschildering/sticker.
Je moet eerst uitzoeken wat je zelf leuk vind. Het is immers jullie baby kamer. 
Wil je  stripfiguren, dieren, bloemen, jungle, grafisch,  kleur? 
Kijk eens rond op Google, Instagram etc. Mijn kamertje is helemaal ingericht met dingen die je niet standaard in de babywinkels vind nu. Omdat ik alles zelf opgeknapt en heb of gemaakt heb. Dat vind ik leuk. Maar het is ook weer niet makkelijk omdat je heel goed moet bedenken wat en hoe je het wilt. Daardoor wel wat laat klaar. Maar goed ik word er blij van te zien dat het is zoals in mn hoofd en er geen 2e van bestaat.

Anoniem (Gast) 17-12 om 23:33

Een leuk kleed op de vloer. En we hebben een naam vlag/slinger laten maken. Google of Pinterest maar eens! Die hebben we eerst beneden gehangen na de geboorte. En gaat binnenkort aan de muur op zijn kamertje. 
Verder een leuke vintage koffer neergezet nu nog leeg, maar daar komt speelgoed in. En een plankje aan de wand met nachtlampje en voorlees boeken. 
Pinterest heeft veel leuke voorbeelden wat je zou kunnen doen! Veel plezier! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Babykamer' in het Babyforum