weer zwanger of niet

3 antwoorden en 45241838x bekeken

Joyce 07-03 om 23:54

hallo damens

ik ben bijna 3 maanden geleden bevallen van een prachtige dochter
maar ben bang weer zwanger te zijn,ik ben eind januari begin februari ongesteld geweest en dat was maar 3 dagen en in december bevallen en nu wordt ik maar niet ongesteld en me smaak is weer helemaal veranderd vind veel dingen weer vies smaken enzo ik ben aan het twijfelen zal ik gewoon een test doen of nog even afwachten ??




Liefs,joyce

reageer

Poesh 08-03 om 07:58

Ik denk dat de cyclus ook terug in de war kan zijn na een bevalling. Maar je kan altijd een testje doen natuurlijk. Als je cyclus 28 dagen is zou je al meer kunnen weten dan.
Is de test negatief en blijven je menstruatie uit dan zou ik even contact nemen met de dokter, hij kan je zeker beter helpen dan ons, bloedtest doen zegt dan vaak meer.

Joyce 08-03 om 16:39

hey poesh ik heb vandaag een test geen maar was negatief ik test over 2 weken weer en anders inderdaad maar even lang de huisarts bedankt voor het reageren  



Groetjesss

siena (Gast) 09-10 om 16:31

ik wil mij nergens mee bemoeien hoor maar lijkt mij persoonlijk erg zielig voor een klein kindje om zo jong zo klein ze moeder al moeten delen en weet je hoe minder je geniet van de ontwikkeling van je eerste want als je zwanger bent en misselijk ook zo zielig ben je prikkelbaarder en kan je minder hebben van je eerste kindje en die verdient toch zeker in het begin al jou volledige aandacht ik vind dat altijd zo sneu moeders die meteen weer zo snel mogelijk een 2 baby moeten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'weer zwanger of niet' in het Babyforum