gevaarlijk

2 antwoorden en 45047292x bekeken

sas (Gast) 21-03 om 22:17

wie weet wie mij nog kan helpen vroedvrouw en ziekenhuis niet.
Val steeds flauw ben 37 weken zwanger en ze willen me nog niet helpen met 39 weken pas heb nog een kleintje thuis en ben alleen tot savonds met hem straks is die wakker en lig ik hier of val ik verkeerd.
Wie kan mij helpen

reageer

Iza 25-03 om 16:47

Hoe is je bloeddruk? Ik vind het wel raar dat dat je vroedvrouw/ziekenhuis dit niet verder uitzoekt. Het is inderdaad namelijk nogal gevaarlijk lijkt me wanneer je hoogzwanger zomaar weg kunt vallen. Je kunt verkeerd vallen bijv. Wanneer je het niet vertrouwd gewoon naar een andere vroedvrouw of ziekenhuis gaan, net zo lang tot ze je wel serieus nemen en het uitzoeken. Succes! En houd je ons op de hoogte?

N. Coppola 27-03 om 16:02

Amaai!
dat is toch niet normaal! ik kan zelf niet op mijn 2 handen tellen hoe veel keer ik naar de spoed ben geweest omdat ik mij niet goed voelde enz.. en die vroudvrouwen zeiden altijd, beter komen en alles controleren of alles goed is met de baby dan niet te komen en dat er misschien iets ergs is gebeurd!
Verander van ziekenhuis! ze mogen een hoogzwangere vrouw nooit weigeren om te helpen, het minste wat ze zouden doen is bloeddruk controleren en hartje van baby!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'gevaarlijk' in het Babyforum