Invulboek voor baby's eerste jaar

3 antwoorden en 44341796x bekeken

17&zwanger 24-07 om 17:37

Hallo iedereen!

Ik heb een vraagje voor jullie.
Ik ben nogal creatief, dus in plaats van een babyboek te kopen, in te vullen en foto's in te plakken, wil ik er graag één zelf maken.

Natuurlijk is dit een werk van lange adem want in elk babyboek dat je vindt in de winkel, staan er wel andere leuke dingen in, die je zeker wilt onthouden over je babyperiode.

Dus is mijn vraag naar jullie toe; hebben jullie leuke tips om in het boekje te verwerken? Ik vind het nogal dom om een boek te gaan kopen in de winkel, de vraagjes en inhoud over te nemen en dan het boekje terug te brengen.
Dus iedereen die zo'n boekje heeft en het eens ziet zitten om mij te helpen, laat het maar weten.

Dankjulliewel!

reageer

kruimel 24-07 om 18:59

Hoi hoi
Ik ben nog niet zwanger maar ik wil straks ook zelf creatief aan de gang als we een baby krijgen.
Ik weet niet of je actief bent op Pinterest? Dat is echt een super leuke social media site voor foto's enzo en daar komen vaak ook scrapbook achtige dingetjes voorbij. Erg leuk, ik ben helemaal verslaafd aan die site.

Misschien heb je er wat aan, misschien niet maar ik vind het erg leuk!

Succes XKruimel

melis1606 24-07 om 21:31

Ik heb wel een babyboek! Ik zal.morgen eens kijken en de leuke dingen voor je opschrijven hier!! Wat ik sowiso leuk vind en zelf ook heb gedaan is een krant kopen van de dag dat je baby geboren wordt zodat ze over zoveel jaar kunnen zien wat er die dag allemaal gebeurde in de wereld... en bijvoorbeeld kijken wat een pak melk een postzegel een bioscoopkaartje etc.. koste en dan kunnen ze dat als ze ouder zijn vergelijken met de prijzen van dan.

Maar goed morgen hoor je meer van me!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Invulboek voor baby's eerste jaar' in het Babyforum