Mijn zoon huilt veel in zijn slaap

3 antwoorden en 43592387x bekeken

N. Coppola 03-01 om 11:31

Hallo dames,

Zoals de titel het zegt , Mijn zoon huilt veel in zijn slaap.

Ik begrijp niet hoe dit kan! Hij is een gezellige jongen van 14 maanden die altijd lacht , en lekker speelt en bij zijn oma heeft hij het goed, en hij heeft zelf een speelkameraadje een nicht van 2 maanden ouder dan hem.

Alles gaat goed , tot hij in bed moet, het is al vechten( bij wijze van spreken) om hem in bed te leggen. Hij brult en springt in zijn bed! No way dat hij gaat slapen!  Ik ben ten einde raad! Soms geef ik het snel op omdat ik altijd denk dat de buren denken dat ik hem mishandel ofzo, ik verschoot zelf de eerste keer toen ik hem zo zag doen! Nu moet ik altijd naast hem staan tot hij in slaap val! Maar is heel lastig, ik moet hem wel meer dan 10x terug in bed leggen omdat hij dan altijd wil opstaan, en ik verlies dan mijn tijd, vroeger kon ik hem in bed legen en hij sliep heel snel, ging ik dan mijn huishouden doen, nu verlies ik tijd en ben zo moe,

Als hij dan toch in slaap val, slaap hij goed door en meestal begint dat vanaf 23u middernacht dan begint hij te huilen, soms heel hard snikken gedurende uren! Hij maakt dan ons wakker !!

Ik begin het heel raar te vinden hoor zo lang snikken, en zo veel wakker worden!

Ik ben ten einde raad ik weet niet meer wat te doen, mijn man en ik zijn oververmoeid dat wij hem gewoon zijn goesting geven en dat zou niet mogen hé!

ik vraag mij af of er nog mama’s zijn die dit meemaken?

Groetjes

 

reageer

Iza 05-01 om 17:03

Ik zou eens naar de osteopaat gaan, misschien zit er iets inwendig niet lekker waardoor hij niet goed in een diepe slaap kan komen. Ook kunnen vaccinaties zorgen voor lichamelijke problemen, ik heb onze zoontjes allebei laten ontstoren via een homeopaat en dit heeft ook veel klachten verholpen. Heel veel succes en nog even doorbijten!

anita 06-01 om 08:21

Met het in slaap komen hebben wij nooit problemen gehad maar ons zoontje huilde ook altijd in de nacht. We hebben van alles geprobeerd; bed verschoven, warmer aankleden, overdag minder laten slapen enz en na een jaar bedachten we opeens om een nachtlampje op te hangen...en hij sliep door!! Je kan het altijd proberen. Misschien is hij bang. Succes

N. Coppola 06-01 om 11:12

Hey dames,

Bedankt voor jullie reactie's..
vrijdag ben ik naar de kinderarts geweest omdat hij 2 vaccinaties moest hebben , en de eerste wat de dokter zei oei mevrouw u ziet er heeeel vermoeid uit, gaat het laat hij u nog steeds niet slapen? ik heb hem dan alles uitgelegd, met tranen in de ogen! het is hem zelf opgemerkt dat ik heel veel vermagerd ben! mais bon! hij heefd dan een afspraak geregeld voor ons bij een psygoloog voor baby's die moeilijk kunnen slapen.Ik hoop echt dat dit zal helpen!!!

@ Anita,

het lampje brand de hele nacht door in de slaapkamer, dus daarvan zou het niet komen denk ik!
ik leg hem in een slaapzak + nog een dekentje erover dus koud hebben zou hij ook niet hebben en honger ook niet,
@ Iza, een collega had mij ook verwezen op naar een osteopaat te gaan, ik zal 1 moeten zoeken in mijn buurt, ze heeft mij wel gezegd dat het niets medisch is, maar totaal iets aanders, ik hoop dat ik niet te ver moet rijden daarvoor!

vele groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mijn zoon huilt veel in zijn slaap' in het Babyforum