ineens intens verdrietig

2 antwoorden en 43041548x bekeken

Anoniem (Gast) 24-04 om 12:37

Hallo dames,

Ik ben nu 34 weken zwanger maar ik maak ineens intense momenten van verdriet mee. 
Ik heb men beide ouders verloren en als ik denk aan de bevalling (keizersnede) heb ik schrik.
Wetende dat ik een hele schoonfamilie en een super man aan men zijde heb staan en die me steunen, omdat ik er langs men kant alleen voorsta. Maar toch kan ik soms het verdriet niet verdringen. Zijn er nog dames die zo intens verdriet hebben?
Ik heb een super man, een super zoontje van 5 en een lief klein wondertje die me heel gelukkig maken, waarom verdrietig zijn?

reageer

Anoniem (Gast) 06-05 om 09:29

Hoi Anoniem,

Het is ook allemaal niet makkelijk in jouw situatie. Een hele lieve vriend en een leuke schoonfamilie hebben is heel mooi meegenomen maar je eigen familie om je heen hebben is een ander punt. Zelf woon ik niet in de buurt van mijn familie en zie ze daarom ook erg weinig. Dit gaat ook mij niet in de koude kleren zitten en heb daar vaak verdriet om. Het is wellicht niet de zelfde situatie maar ik kan me toch wel een beetje in jouw situatie verplaatsen. En waar het verdriet vandaan komt? Dat kan ik je helaas ook niet vertellen. Wel wil ikje heel veel sterkte wensen voor nu en voor straks ook natuurlijk.

Willemijn (Gast) 20-07 om 07:27

Ik begrijp je verdriet wel hoor. Je gaat heftige dingen meemaken, zowel naar (keizersnede) al mooi (geboorte van je kindje). Ik kan me goed voorstellen dat je in die situatie toch ook graag je eigen ouders om je heen zou willen hebben. Volgens mij mag je je verdrietjes gewoon even toelaten, om er straks weer vol goede moet tegenaan te gaan!
Fijn dat je lieve mensen om je heen hebt. Je vriend en schoonfamilie gaan je er vast goed doorheen helpen!

Een dikke knuffel voor jou!! Je kan het meis!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ineens intens verdrietig' in het Babyforum