18 jaar en kinderwens

12 antwoorden en 39060132x bekeken

ilona 11-09 om 22:41

Hallo dames.
Ik vind het echt verschrikkelijk om te zeggen vooral op mijn leeftijd. Maar ik ben 18 jaar en ben al 2 jaar samen met mijn vriend (19). Ik heb 2 broers waarvan mijn schoonzussen ook allebei jonge moeders werden ( 18 en 17) dus ik ben al 4 x tante. Nu het volgende ik ben zo gek op kinderen en mijn kinderwens word elke dag maar groter en groter. We werken allebei alleen wonen nog bij onze ouders. Is het niet raar als je 18 bent dat je kinderwens zo groot is dat je nu al aan kinderen wil beginnen ? Ik bedoel op mijn leeftijd moeten we toch anders denken/ doen en nog helemaal niet met kinderen bezig wezen ? 

Ik hoor graag jullie verhaal. 

Groetjes ilona.

reageer

DD 12-09 om 09:07

Een kinderwens heb je of niet. Je kunt er niet voor kiezen om deze niet te hebben. Misschien doordat je veel kinderen om je heen ziet is de wens er hij jou eerder dan gemiddeld. Ik vind persoonlijk dat hier niets mis mee is.

ilona 12-09 om 11:12

Dank je voor je reactie. Het is gewoon zo apart maar tegelijk een fijn gevoel. Maar we wonen allebei nog gewoon thuis en werken wel allebei alleen niet genoeg om een woning te huren of wat dan ook. Ik ben bang dat we het kindje gewoon niet genoeg kunnen geven zoals iedereen dat doet. Maar je leest zoveel dat meisjes van 15 zwanger raken en er ook wel goed uit komen maarja.

ilona 12-09 om 16:13

Nog meer mensen met verhalen / enige ervaringen ??

jessie95 16-09 om 13:46

Ik had ook op mijn 18e kinder wens nu 20 en 11 weken zwanger van de eerste

ilona 17-09 om 07:09

Leuk ! Geniet er van

Sas 17-09 om 08:03

Hoi Ilona,

Als jullie een gezin willen vormen is het misschien  goed om eerst een baan te vinden waarbij jullie voor jezelf kunnen zorgen  en om dan  eerst samen te wonen? Dus dan weet je ook of dat lukt bij jullie.
Of...misschien nog even wachten, dat gevoel gaat op jullie leeftijd soms wat op en neer.
Het feit dat je de vraag hier stelt blijkt dan eigenlijk wel dat je er nog niet zeker over bent.
Bij twijfel zou ik nog even wachten...

ilona 17-09 om 13:04

Ik denk gewoon dat mensen je raar aankijken enzo en je overal voor uit maken omdat je zo jong zwanger bent. Je kent nederland die hebben al snel een oordeel. Dank je voor je reactie nog

Sas 17-09 om 16:28

Andere mensen hebben toch altijd hun mening klaar

jessie95 17-09 om 17:18

Als jij en je vriend het echt willen en je kunt alles financieel aan waarom niet? Toch lijkt mij fijner als je eerst gaat samen wonen dan hebben jullie evenveel tijd voor de baby anders woon je bij je ouders en moet alles volgend hun regels wat logisch is als je onder hun dak woont misschien mag je vriend niet altijd blijven slapen of vinden je ouders het niet fijn om weer een baby in huis te hebben ik zou alles rustig bespreken ik gun het je t

ilona 17-09 om 20:12

Dat klopt sas  

Ja klopt jessie je hebt wel gelijk maarja weet je het klinkt misschien heel raar maar als je het zo graag wilt dan vergeet je alles om je heen. Je hebt er later trouwens ook veel plezier van je bent jong ouders maar tegen de tijd dat de kinderen groot zijn zijn wij ook nog jong. 

Echt bedankt voor jullie reacties doet me goed

jessie95 17-09 om 20:16

Haha ik weet het Ilona ik en mijn man wouden na 3 maanden al kinderen en hoopte dat ik heeel snel zwanger zou raken (was toen 18) wij zijn een jaar nadat we elkaar leerde kennen getrouwd en nog nie zwanger (was toen 19) was wel teleurgesteld maar eindelijk afgelopen juni een positieve test ben 21 als ik beval en stiekem denk ik dat het zo moest gaan door het lot ik denk dat als je nu gaat proberen het ook lang gaat duren voor je ook omdat je het zooooo super graag wilt hihi ik ken het gevoel ik hoop echt dat je snel je kinderwens uit kan laten komen  en j mag me altijd berichtje sturen als je iets wil vragen ofzo xxx

ilona 17-09 om 20:49

Haha je hebt gelijk hoe meer je er mee bezig bent  hoe langer het duurt

Je kunt reageren op dit onderwerp '18 jaar en kinderwens' in het Babyforum