studente en zwanger

13 antwoorden en 44475995x bekeken

kim 29-06 om 18:01

hallo allemaal ,
ik wordt in augustus er 18 ik moet nog een jaar naar school maar ik moet rond november bevallen ik krijg heel veel werk voor mijn eindopdracht volgend jaar en ik zou liever een jaar school onderbreken om voor mijn kindje te kunnen zorgen en omdat ik waarschijnlijk volgend jaar toch niet zal slagen weet iemand of het mogelijk is om 1 schooljaar thuis te blijven en het jaar erna terug te gaan ?

reageer

zwijgt 29-06 om 18:05

Ik denk dat je het beste met deze vraag bij je schooldecaan terecht kan .

samantha20 03-07 om 17:50

Hoi Kim

Hoe gaat het nu met je en hoelang ben je zwanger

kim 06-07 om 13:28

hey
alles gaat heel goed met mij ik ben al 20 weken zwanger

hartje 06-07 om 21:09

Ja dit kan wel..
Dat moet je volgens mij op een of andere manier bij de overheid aanvragen en kun je het jaar erop weer met je opleiding verder. Ik ben nu net zeventien en heb een dochter van vijf maanden maar ik ben er tussendoor uit geweest, vijf weken en haal dit in de zomervakantie in.. Dit moet natuurlijk wel mogelijk zijn wil je er voor kiezen en het moet je voorkeur hebben..

Een jaar er tussen uit lijkt me achteraf ook heerlijk! Lekker alle tijd voor je kleine en rust houden is echt nodig want school is zwaarder dan je denkt! Heel veel sterkte en succes in alles!

Woon je nog thuis of getrouwd of samen?

Liefs Hartje

kim 07-07 om 22:55

ok bedankt ik ga zeker zien of ik geen jaartje kan thuis blijven dat zou inderdaad heel fijn zijn en ook veel beter voor de kleine .
ik woon nog bij mijn thuis , mijn vriend komt misschien bij mij wonen voor een tijdje maar we gaan nog zien wat we kunnen doen
groetjes

Miss Butterfly 07-07 om 23:09

voor zover ik weet is dat zeker geen probleem omdat je al op de leeftijd bent dat je niet meer schoolplichtig bent. als leerkracht zou ik je wel aanraden om bepaalde vakken zo af en toe nog eens te bekijken anders moet je daar na ze een jaar niet meer te zien weer aan gaan zitten en dat zal erg zwaar zijn. Als je t af en toe even bekijkt kan dat dus zeker helpen denk ik. Veel succes!

kim 28-08 om 20:13

mijn ouders vonden het beter als ik naar school ging dus ik start met school en ga op zwangerschapsverlof in oktober tot februari
ik ben nu bijna 28 weken zwanger

groetjes

Rorewe 14-05 om 22:41

Je kunt ook een studieverlenging aanvragen van een half jaar!

lost (Gast) 08-08 om 12:22

Hey ik bn nu 16 jaar en ik ben nu 6 weken zwanger en ik en myn vriend waar ik ondertusse al 4jaar mee same bn willen het houden maar ik moet ook nog naar sgool en myn ouders staan niet achtere my ze willen dat ik abortus laat doen maar ik wil dit niet wat moet k doen ?

Anoniem (Gast) 08-08 om 12:31

" Hey ik bn nu 18 jaar en ik ben nu 6 weken zwanger en ik en myn vriend waar ik ondertusse al 4jaar mee same bn willen het houden maar ik moet ook nog naar sgool en myn ouders staan niet achtere my ze willen dat ik abortus laat doen maar ik wil dit niet wat moet k doen ? "
lost

Je kunt reageren op dit onderwerp 'studente en zwanger' in het Babyforum