jong ouders

6 antwoorden en 39607888x bekeken

a muis 13-07 om 11:55

Zelf ben ik 22 jaar en mijn vriend 26 jaar. Wij zijn momenteel bezig km zwanger te worden. Het heeft heel lang geduurd voor ik een regelmatige cyclus had. Heeft 8 maand geduurd. Nu 2 maand een cyclus van 27 dagen. 

Mijn familie zegt elke keer als het over baby's of kinderen gaat ooh bij jullie duurt het nog wel even hè?  Maar het valt ons op dat het er steeds vaker over gaat. Dan denken wij van zouden ze het dan toch leuk vinden. Wij willen niks zeggen pas als we zwanger zijn  gaan we het iedereen vertellen. 

Mij lijkt het leuk om jonge ouders te spreken die ervaring hebben op dat gebied van jong ouderschap. Waar je tegen aan loopt wat juist een voordeel of een nadeel is. Hoor graag hoe anderen in staan.

reageer

Elineke 13-07 om 21:46

hoi, 
Ik ben Eline en ik ben 24 nu en heb een zoontje van 3enhalf en just een dochtjer gekregen ze is nu 2 maanden

a muis 14-07 om 00:03

Super mooi 2 Kids op die leeftijd. Lijkt mij ook geweldig. Hoop dat ik binnenkort zwanger mag worden van de eerste. Hoe heeft jou omgeving gereageerd op de zwangerschappen? En was het een bewuste keuze, zoals ik het lees denk ik van wel.

Anoniem (Gast) 14-07 om 15:53

Hoi, ze reageerde heel goed er op omdat ze het ook al wisten, wij waren toen al 2 jaar getrouwd en hadden just een huis gekocht enzo. In onze familie is iedereen vroeg begonnen das fijner. Nu  hebben onze mijn kinderen grootouders en overgrootouders die ze nog heel goed kennen. 
Hopelijk ben je rap zwanger , jong ouders heeft voordelen maar is ook zwaar . Je moet ook goed beseffen dat je niet meer veel tijd voor u eigen gaat hebben 

Groetjes elineke

Ps: kan me niet aanmelden zit op de ipad maar ik ben dat van boven

a muis 14-07 om 20:05

Oh ja dat scheeld wel. Bij mij in de familie was eigenlijk iedereen wel laat. Wij wonen al wel anderhalf jaar samen. Ben zelf nu al 8 maand gestopt met de pil. Maar heeft heel lang geduurd voor ik een normale cyclus had. Gelukkig is dat nu wel het geval, dus hoop dat het snel mag gebeuren. 

Ja ik geloof best dat heel zwaar is. Maar denk dat dat op elke leeftijd is. En wat je zegt nu kunnen ze overal bewust nog mensen leren kennen Enzo dat lijkt mij ook heel mooi.

Elineke 15-07 om 09:36

da was bij mij ook zo ik heb een jaar geen regels gehad . Toen gyneoloog geweest en pilleke gekregen en terug opgang gekomen.
Ik was dierekt zwanger maar de eerste keer was een misskraam maar 2maand later was ik echt zwanger van een plakkertje.
wanneer moet je u regels nu krijgen ? 

Groetjes

a muis 15-07 om 11:56

Oké dat werkt dus wel goed! Nou ik moet me regels weer krijgen op de 30e nu dus in me vruchtbare periode. Dus nu aan de klus en dan afwachten maar 

Oké maar was dat een hele vroege miskraam dan? Lijkt me best wel heftig denk ik als je daar achter komt. 

Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'jong ouders ' in het Babyforum