Groot familiefeest met baby 6wkn oud kan dat?

3 antwoorden en 31178294x bekeken

Net mama (Gast) 17-10 om 16:46

Hoi, 
Ik heb straks een familiefeest waarvoor we uitgenodigd zijn maar onze baby is dan nog maar net 6 weekjes oud. Ik vind dit eig helemaal niks, ben bang dat dit veels teveel prikkels voor hem zijn met als gevolg dan weer grotere kans op wiegendood als hij daarna te diep slaapt. Ben ik nu gewoon overbezorgd ? Hoe denken jullie hierover en als we gaan hoe zouden jullie het aanpakken? Om zo veel mogelijk prikkels te vermijden kijken of hij ergens in een rustige kamer kan slapen? 
Groetjes van een onzekere moeder. 

reageer

shaatje 17-10 om 17:21

Hoi zal even reageren heb zelf een baby borrel georganiseerd mijn zoon was 5 weken was wel overdag en we hadden een zanger laten komen maar toen ging me moeder even naar buiten en verder lekker in de kinderwagen had me ook van te voren heel erg druk gemaakt  maar als je zelf releax bent en blijft komt het goed veel succes.

Groetjes 

Meis (Gast) 17-10 om 23:32

Dat kan een kind echt wel aan. Goed juist om te wennen aan luide geluiden (tot op zekere hoogte) en wat drukte om hem heen! Wij gingen met baby van 3 weken op vakantie en iedereen zei dat het zielig was. Het was de beste keuze ooit! 

Josien1404 01-06 om 14:49

Hi, ja ik vind ook dat dat kan.
Dit hangt natuurlijk ook af van de gezondheid van je kind. Daarnaast is mogelijkheid tot slapen voor je kind een goed idee. Wij hebben ook een babyborrel georganiseerd, het was een groot succes met ballonnen en allerlei feestversiering. Het was een groot succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groot familiefeest met baby 6wkn oud kan dat?' in het Babyforum