Vraagje aan mamas

4 antwoorden en 28385103x bekeken

Ilona (Gast) 10-05 om 10:28

Hallo mamas!
Ik heb een vraag..
Mijn zoon van 5 weken drinkt heeeeel moeilijk uit de difrax smalle fles met speen maat S. Gaatjes bij geprikt maar deze helpen niks.. de speen zit ook steeds verstopt waardoor hij dus stopt met drinken bij 70cc.. nu heb ik al drie keer de maat M spreen gebruikt en dit werkt heel erg goed hij drinkt zijn fles leeg en meer dan dat! 120cc. 
Maar het is wel zo dat ik zijn buikje hoor borrelen? Misschien lucht, hij boert dan ook tussendoor.. word nu niet meer moe van de fles. Maar nu vraag jk me af of dat dit wel goed voor hem is? Zon grote maat en dat hij dan zoveel melk in eens in zijn buikje kruigt?
Ik hoop dat er iemand weet wst wijsheid  is..
Liefs

reageer

anoniem22 10-05 om 16:47

En een andere fles proberen? Misschien dat een ideetje het borrelen lijkt me indd van het tesnel drinken komen Hoelang doet hij erover?

elisa 10-05 om 17:11

Dankje voor de reactie! Ja ongeveer 10 min over 90cc

anoniem22 10-05 om 17:50

Ze mogen er 15- tot 20 minuten over doen dus tis wel wat sneller, ik ben zelf van Difrax naar dr brown gegaan omdat Difrax s fles lekte aan de onderkant vond de dr brown wel erg fijn ze zeggen dat het ook meer krampjes verkomt dir verschil heb ik alleen zelf nooit gemerkt hoor, maar door de extra anti lucht busje en draai dringetje komt het melk er ook minder snel uit, nu heb ik tegenwoordig het grote flesje van de bigbizar en vind deze echt super kost maar 1,40 volgens my maar hier heb je geen speen maten in dus lijkt me niet heel handig voor je

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraagje aan mamas' in het Babyforum