Overtijd maar niet zwanger

1 antwoord en 31720849x bekeken

Fujiwara91 (Gast) 05-09 om 17:13

Hallo iedereen.
Ik ben F. en ben 25 jaar. Sinds december ben ik gestopt met de pil. Daarvoor was ik netjes ongesteld met een zeer regelmatige cyclus. Ik kon mijn klok er op gelijk zetten! Sinds ik gestopt ben schommel ik wel wat (mijn 'stopweek' is een week later geworden) maar ook dit ging al gauw weer goed. 

Officieel had ik 3 weken geleden ongesteld moeten worden. Dat werd ik niet. Een dag overtijd werden er 4 en ik heb toen de stap gezet en een test gedaan. Negatief. Oké, niet zwanger dus. Dan wacht ik aankomend weekend wel af. Zo gezegd zo gedaan. De tweede zondag brak aan. Nog steeds niet ongesteld... vreemd. Na 2 dagen toch maar weer een teat gedaan. Negatief. Zou ik me dan toch vergist hebben? Samen met mijn vriend alles uitgezocht en ik heb me niet vergist. Ik had al lang weer ongesteld moeten worden (ik hou het allemaal netjes bij op een kalender) Weer wachten.... 

Nu zijn we inmiddels de derde zondag voorbij en ik heb nog geen enkel teken van ongesteldheid gezien. Maar weer is de test negatief geweest. 
We zijn dus 3 weken verder en ik begin me nu toch licht zorgen te maken... 

Ik wil niet weer testen ( ik weet toch al dat hij negatief is) en ik heb contact gehad met de huisarts die me niet helemaal serieus lijken te nemen. 
Heeft er iemand ideeën/tips/trucs of wat dan ook voor me? 

Alvast bedankt! 
Fujiwara

reageer

Fujiwara91 (Gast) 05-09 om 17:34

En ik zie net dat ik mijn bericht helemaal op de verkeerde plek heb geplaatst.... 
Sorry hiervoor! Ik sta te slapen denk ik... Maar kan het helaas ook niet veranderen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd maar niet zwanger' in het Babyforum