Zwanger of niet?

1 antwoord en 30750746x bekeken

An (Gast) 07-11 om 15:21

Ik weet niet of ik zwanger ben, zo ja, dan ben ik nu 3 weken. Ik ben niet overduidelijk misselijk, maar het voelt wel vaag zo. Ik heb ook krampjes in m'n onderbuik en ben winderig. Daarbij kwam er wat talg uit mijn tepel, voor de rest zijn er niet veel veranderingen, behalve dat ze ontzettend gevoelig zijn. Ook heb ik het gisteren en vandaag ontzettend koud. Ligt dit aan t weer of ben ik zwanger?  

Iken als het goed is 13 november weer ongesteld. 
 Zijn deze symptomen een indicatie dat ik zwanger ben? Of is het gewoon een soort griepje, aangezien ik ook enorme diarree had? Ik had ook in een keer heel veel koffie gedronken (handen trilden enorm, zweten, als ik op zou staan dacht ik dat ik flauw zou vallen) en m'n menstruatie komt er natuurlijk ook bijna aan. 
 
Had laatst ook enorme jeuk aan m'n vagina, branderig gevoel, witte afscheiding. Denk dat het komt door het ondergoed van polyamide die ik voor het eerst ooit gedragen heb. Ook heb ik heel veel stress, waarschijnlijk chronisch. Dus ik dacht de bijkomende vermoeidheid ook door candida kon komen. 

reageer

Saartje (Gast) 07-11 om 17:14

Hoi An,

Diaree is meestal geen teken van zwangerschap, maar meer dat je iets verkeerds hebt gegeten (bedorven vis of schimmel kaas). 

De witte afscheiding kan ook aangeven dat je misschien wat vaker moet gaan wassen, ik raad hiervoor chilly aan. Je hebt deze voor onder de douche, maar ook als tissues voor als je uit bent o.i.d.

Candida is een vervanger voor suiker, als je diabeet bent. Dus dat zal het niet zijn. 

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Babyforum