Darmkrameb

3 antwoorden en 30382597x bekeken

sg92 04-12 om 10:01

Goede morgen,
Wat doen jullie tegen krampjes bij jullie baby heeft de hele nacht last van gehad en heb ik niet kunnen slapen helaas hopelijk hebbe jullie tips die helpen hij krijgt flesvoeding van nutrilon forte 1 120 cc en de kleine is gistere een maand oud en hebben de dr brown fles

reageer

Anoniem (Gast) 04-12 om 20:40

Er is niet heel veel wat je kunt doen. Teveel wisselen met voeding is niet aan te raden want daar moeten de darmpjes ook aan wennen. 
Je baby troosten en met de klok mee over zijn buikje wrijven kan verlichting geven. 
Zorg dat je baby zo rustig mogelijk drinkt zodat hij niet teveel lucht mee hapt, dus niet te lang laten wachten als hij honger heeft. 
En probeer hem goed te laten boeren na het eten, lucht kan ook kramp veroorzaken. 
Je baby op schoot nemen en met zijn beentjes rustig fiets bewegingen maken kan ook wel eens helpen. 
Na 12 weken zijn de darmpjes beter volgroeid en moet het met de krampjes minder worden. 

Little Jack 11-12 om 17:16

hallo sg92,

Bij Jack hielp enorm goed hem in je armen nemen maar dan met de buik op je arm en rondwandelen uren en uren. Maar hij was dan wel stil. Gaf een lichte druk op zijn buikje waardoor de lucht beter kon ontsnappen. Lekker warm kussentje voor baby's hielp ook.

Groetjes
Nathalie
www.littlejack.be

Anoniem (Gast) 11-12 om 19:09

Je hebt evt van VSM druppeltjes die je kan proberen ik had eerst infacol maar vond zelf VSM beter werken. Sterkte ermee want het is verschikkelijk als je baby zo huilt van de pijn ga je spontaan zelf huilen????

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Darmkrameb' in het Babyforum