Vervelende klachten. Iemand die dit herkent?

1 antwoord en 29282300x bekeken

JW 26-02 om 20:23

Hoi allemaal,
Ik heb dit vanmorgen al eerder in een forum geplaatst, maar helaas geen reacties dus ik hoop dat er alsnog mensen zijn die dit herkennen.
Eind november ben ik gestopt met de pil op advies van de gynaecoloog. Door langdurig de pil geslikt te hebben leek mijn hormoonhuishouding totaal verstoord te zijn. Hierdoor dacht ik ook even dat ik zwanger was. Na het stoppen voelde ik mij na ongeveer een maand al stukken beter! 
Ter info: mijn eerste cyclus duurde 36 dagen.
Eerste natuurlijke menstruatie begon op 4 januari. 
Ik heb onveilige seks gehad op 4 februari.. ik dacht dat het wel kon omdat mijn menstruatie niet lang meer kon duren..Toen ging ik er niet van uit dat een tweede cylcus blijkbaar langer kon duren dan de eerste. oops.. (een kind zou welkom zijn hoor maar niet echt de juiste timing)
Uiteindelijk 15 februari ongesteld geworden. (misschien TMI, maar: deze menstruatie duurde lang en schommelde per dag heel erg tussen veel rood bloedverlies zonder stolsels en oud bruin bloed.) Ik natuurlijk weer opzoeken en las ik over een innestelingsbloeding. Dit leek mij onwaarschijnlijk, omdat het niet een paar drupjes waren zoals het omschreven wordt. Maar na de menstruatie heb ik nog steeds elke dag lichte menstruatiekrampjes. Ook zijn mijn tepelhoven opgezwollen en ik dacht dat dit de na menstruatie weg zou gaan. Omdat de klachten bleven heb ik vanmorgen een zwangerschapstest gedaan en die was negatief.
Nu mijn vraag.... wat zou dit kunnen zijn?
Heeft dit met het ontpillen te maken?

reageer

Anoniem (Gast) 27-02 om 00:31

Hoogst waarschijnlijk ontpillen .

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vervelende klachten. Iemand die dit herkent?' in het Babyforum