Honger en misselijk

2 antwoorden en 29043786x bekeken

channen1995 05-03 om 15:13

Hallo allemaal!
Ik ben nieuw op dit forum en weet eigenlijk wel zeker dat deze vraag al gesteld is, maar ik ben nu 6 weken zwanger en heb heel de tijd een hongergevoel ookal heb ik net gegeten. 
Dit is ook de eerste keer dat ik zwanger ben dus alles is eigenlijk nieuw voor mij. Als ik opsta moet ik eigenlijk wel gelijk iets eten omdat ik anders buikpijn krijg van de honger maar ben daar veel te misselijk voor en voel me in de ochtend totaal niet lekker. Verder valt de misselijkheid de rest van de dag wel mee behalve als ik iets probeer te eten of als ik honger krijg, en het honger gevoel is er ook nog nadat ik heb gegeten, waardoor het lijkt alsof het eten helemaal niet vult.
Ook heb ik in heel veel dingen geen trek meer en weet eigenlijk niet zo goed meer wat ik zou kunnen eten.
Hierdoor hoop ik dat jullie mij zouden kunnen helpen en weten wat ik zou kunnen eten en hoe ik het honger gevoel weg zou kunnen krijgen.

reageer

Anoniem (Gast) 05-03 om 21:20

Bij mij hielp eten ook goed tegen de misselijkheid. Ik had bijvoorbeeld altijd sultanakoekjes op zak en s ochtends at ik drie boterhammen. Ik denk dat veel zwangere vrouwen extra eten, je hebt ook meer nodig om je kindje te laten groeien. Bij honger at ik dus altijd, je lijf geeft niet voor niets aan dat je honger hebt... 

Betty 05-03 om 21:55

Heel herkenbaar van onze 1e. 
Ik moest van mn vriend in ieder geval aan een boterham beginnen. Als ik het niet op kon zou hij de laatste stukjes op eten, maar eenmaal op gang ging het vaak wel. Idd sultana's mee. 
Misschien dat pap of yoghurt of vla beter wil om eerst een beetje vulling te krijgen? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Honger en misselijk' in het Babyforum