Ontzwangeren?

3 antwoorden en 27498296x bekeken

Me12 (Gast) 23-07 om 23:31

Dag mama's,
Een vraagje: sinds ik terug aan het werk ben, midden juni, ervaar ik  verschillende klachten...wazig zien, duizelig, hartkloppingen in mn keel, precies inwendig trillen in de ochtend, zweten, benauwheid...emotioneel, snel boos... ik heb net een weekje vakantie gehad en voelde me echt gewoon belabberd. Ik was echt geen aangenaam gezelschap voor mijn vriend en kinderen... Ben bevallen in januari en ze is zo een prachtmeid. Maar alles lijkt me zo teveel... cyclus hernam zich wel goed, enkel wat te kort tov vroeger. Ik zat vorige week in mn vruchtbare periode normaal gezien... zou het ermee iets te maken hebben, hormonaal gezien dan? Of is dit een depressie/stress/burnout?
Ik ga volgende week woensdag naar de huisarts, afspraak is gemaakt.

Maar zijn er hier nog mama's die dit herkennen, 6 maanden na hun bevalling? Ik las iets van een hormonendip op die termijn tijdens het ontzwangeren? Wie heeft dit nog gehad en hoelang duurde dit?
Thnx

reageer

Anoniem (Gast) 24-07 om 00:01

je omschrijving van je klachten kan van alles zijn, alles wat je opgenoemd hebt kan voor een deel van je symptomen de oorzaak zijn. Echter kunnen wij dat aan de hand van wat je nu verteld hebt niet bepalen. Heel goed dat je een afspraak hebt met je huisarts, die kan je waarschijnlijk beter helpen. Ik denk wel als ik het zo lees dat je in iedergeval op je werk een tandje terug moet doen, al is het maar om een beetje tot rust te komen. En misschien lijkt het dan allemaal niet zoveel meer en kun je wat meer hebben. 
Je hebt zo te horen veel aan je hoofd op het moment. En het is ook niet niks een mensje gezond op de wereld zetten en in leven houden. Zeker niet als je er daarnaast nog een paar hebt rond scharrelen. 

Mlena 20-08 om 20:17

Wat zei de huisartsen? Ik herken zeker een deel van je klachten.. onze dochter is bijna 6 mnd

Me12 (Gast) 06-09 om 14:55

Ze heeft bloed gepakt en op veel laten onderzoeken. Alles was in orde. Volgens haar moet ik mijn leven terug in balans brengen.

Was weer beter maar sinds mijn laatste menstruatie weer hetzelfde. Vooral dat slecht kunnen kijken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ontzwangeren?' in het Babyforum