Voel mij zo raar

9 antwoorden en 17134347x bekeken

Hato 16-11 om 18:26

Hoii dag dames. Zo lang geleden dat ik niet meer op brabbels zat. Ik wist mijn oude wachtwoord niet meer vandaar dat ik dan een nieuwe heb aangemaakt. Ik heb al 1 week enorm vage klachten. Ik ben aan de pil dus niet bezig met zwanger worden. Echter ben ik vorig week door mijn strip heen begonnen met bloeden. Niks normaals zou je zeggen. Maar wel wanneer ik naar de wc ging en moest persen voor ontlasting. Dan begon ik te bloeden en daar blijft het ook bij. Mijn inlegkruisje is door de dag heen gewoon schoon. Hierbij heb ik enorm last van mijn onderbuik (krampen en trekkend gevoel) , enorm moe, soms met vlagen misselijk (vooral als ik aan het eten ben). Ik voel mij zo slap echt niet normaal en soms ook duizelig. Ik ben donderdag bloed gaan prikken en vrijdag resultaat gekregen. Alles was gwn in orde. Geen infecties, hcg negatief. Morgen moet ik terug voor een echo van mijn buik. Ik weet dat het raar klinkt maar ik voel mij gewoon zwanger. In 2017 heb ik een miskraam gehad terwijl ik ook door de pil heen zwanger was. Op mijn oude brabbels account had ik toen ook al geschreven. Ik zit nu echt in een onzekerheid en voel mij echt slecht. Ik wil niks anders dan slapen. Zijn er dames die dit herkenbaar vinden?? 

reageer

Orchidea 18-11 om 10:09

Heb je al een normale thuis test gedaan?

Anoniem (Gast) 18-11 om 10:48

Slik je de pil door? 

Ik herken het namelijk van het doorslikken van de pil en mijn hormonen toch door breken. Ik zou even een stopweek nemen. Lees in jou bericht niet dat je dat al gedaan hebt. 

Hato 18-11 om 20:38

Hey orchidea, heb een thuistest gedaan en negatief zoals ik vermoedde, denk ook dat het nog vroeg is mocht het een zwangerschap zijn. 

Hey Anoniem, ik stop gewoon in mijn stopweek, ik slik mijn pil niet door. Wel heel raar dat jij dat hebt als je geen stopweek inlast. 

Orchidea 19-11 om 01:13

Dan zou ik hem over een paar dagen, of een week nog eens herhalen. Wel een vroege van 10 hcg?

Hato 19-11 om 11:47

Het was die van de action, ik zou niet weten vanaf hoeveel HCG die meet. Maar ben in de wachtkamer van de dokter. Moest een echo laten doen van mijn buik en krijg zo meteen de resultaten 

Orchidea 19-11 om 14:03

Ja, die heb je in normaal (25 HCG) en vroeg 10 HCG) dus dat is wel een verschil. Spannend, neem aan dat je de uitslag al hebt?

Hato 28-11 om 22:17

Hey orchidea, heb dus inderdaad uitslag van de algemene echo waar 'verrassend' genoeg niks raars op te zien was. Alles was hoe met moest zijn. Ik zit nu dus in mijn stopweek en ben benieuwd of ik ongesteld ga worden 

Orchidea 29-11 om 08:25

Wat gek, nou spannend dan. Succes.. wie weet

Hato 30-11 om 14:44

Dankjewel 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voel mij zo raar' in het Babyforum