huiluurtje

5 antwoorden en 45246280x bekeken

Mieke Van Mieghem 12-03 om 19:02

hoi,

ik hoop hier wat raad te vinden want de wanhoop is nabij.

Mijn zoontje is nu bijna zes maand en elke avond tussen half zes en zeven uur heeft hij zijn huil uurtje. We hebben alles al geprobeerd, hem laten liggen, proberen sussen met een tuutje, zijn mobieltje aanzetten, niks helpt. Hij lacht wel terug als we hem oppakken en op z'n speeldeken leggen maar we zouden er continu bij moeten zijn.

Ik hoop hier een beetje hulp te vinden want ik ben ondertussen heel onverwacht terug zwanger en ik hoop dat onze tweede ukkepuk dat ook niet krijgt.

groetjes

reageer

Iza 12-03 om 20:46

Hoi Mieke,

Helaas hoort dit er bij en is dit volgens mij het resultaat van een sprongetje, die ze nog heel vaak gaan hebben het eerste anderhalf jaar. Je kunt het beste maar erin meegaan, want verzetten kost meer energie  En ja, je tweede zal dit ook hebben . Niets om je druk om te maken hoor, het gaat meestal net zo snel weer over als het opkomt. Succes!

Mommy-Of-Nyana 13-03 om 14:24

Hoi Mieke, 
ons meisje is nu bijna 7 weken oud en ook zij kent al een hele week haar weenuurtje dit van half 7 tot 8 ongeveer.. ook hier helpt niets dan haar oppakken en bij bezig zijn.. en eens 8u is ze zo op dat ze haar laatste keer bv van de dag krijgt en haar bedje in gaat en dan slaapt ze tot 4u in de nacht...
het hoort er helaas bij en zoals Iza zegt denk ik ook dat de ukkie's in een sprongetje zitten...en ook jou 2e ukkie zal dit gaan doormaken! gewoon in mee gaan en alles komt goed..
geniet er maar van want voor je het weet is je 2e ukkie er al en zijn ze alle 2 groot!!

Liefs en veel succes!!

Joke 08-04 om 23:32

Hallo, ook mijn kleine ukkepuk van 10weken heeft er sinds een klein weekje last van. Dat is inderdaad heel vermoeiend en ook ik heb het gevoel dat niet veel helpt. Merk vandaag ook wel dat ze weer meer naar eten vraagt en minder tijd tussen laat, dus ook ik hoop dat het weer een sprongetje is en dat alles weer snel in zijn plooi valt. Want tot voordien was ze echt een voorbeeldige baby

Olivia-Anna 11-04 om 17:15

Ja dat is soms moeilijk he!

Ik ben soms bang dat ik ons meisje ga verpesten door daaraan toe te geven.
Ze is echt een voorbeeldbaby,
slaapt s'nachts altijd door van 10u s'avond tot 8u s'ochtends!! (4maanden)

Maar rond 8us'avonds wil ze wel jengelen en inderdaad als ze wordt opgepakt heeft ze een smile van links naar rechts!!.  "Haha Yes ik heb ze!!"
Wat ik dan doe is zorgen dat ik dat uurtje voor haar vrij heb,
we gaan lekker knus op de bank zitten "Goeie,Slechte Tijden" zien.
Alsof ze weet hoe laat het is Haha!
Ik heb ook behoefte aan knuffelmomenten met mijn man dus waarom zij niet?
Soms ben ik wel bang dat ik er niet zo aan moet toegeven,
maar ah voor dat ene uurtje maak ik me niet druk..

felicia (Gast) 18-08 om 14:58

dat ben ik helemaal met je eens en voor je het weet is je kleine meisje groot en geniet nu maar lekker van jullie knuffel momentjes nu het nog kan de tijd gaat zo vlug en vergeet ook niet dat het juist goed is voor de band van moeder en kind te veel aandacht bestaat niet een kindje wat nog klein is heeft juist veel knuffelen en kroelen met zijn ouders nodig dat geeft veiligheid een veilig gevoel voor je kindje dat je er altijd bent voor haar

Je kunt reageren op dit onderwerp 'huiluurtje' in het Babyforum