Wie is de papa

1 antwoord en 43146858x bekeken

babypraat 01-04 om 19:49

Hallo,

Ik heb een vraagje en ik hoop dat iemand mij een antwoord wil/kan geven om mij een beetje gerust te stellen hier eerst even mijn verhaal:
sinds 10 jaar ben ik samen met mijn vriend, we hebben samen een mooi huis en alle 2 een goede baan. Ik ben zelf 25 en heb nooit een andere partner gehad en wilde erg graag jong moeder worden.
Anderhalf jaar geleden besloot ik te stoppen met de pil in de hoop dat er een wondertje zou gebeuren. Echter gebeurde dit niet, ik ging na een jaar naar de gynacoloog omdat ik nog steeds geen menstruatie had gehad. Er werd een hormoonaandoening geconstateerd en de kans dat ik zonder hormoonkuur zwanger zou kunnen raken was nihil. Ik heb me erbij neergelegd ik ben nog zo jong, ik dacht het komt wel.

Een halfjaar geleden gaf mijn vriend aan het allemaal even niet meer te weten, hij wist niet of hij nog wel verder wilde we zijn immers al vanaf ons 15e samen, ik herkende zijn gevoel.
We hebben toen besloten wat afstand te nemen maar elkaar nog wel gewoon te zien als we dat wilde.
ook hebben we nog zo nu en dan seks gehad in het afgelopen half jaar( onveilig)

4 maanden geleden heb ik via een vriendin van mij een jongen leren kennen waar ik een leuke klik mee had, we hebben een aantal dates gehad en op 16 januari zijn we met elkaar naar bed geweest, het duurde erg kort en we hebben alles veilig gedaan.
Uiteindelijk werd ik er erg verdrietig van en was ik er definitief over uit dat ik mijn vriend te veel miste.
Op 13 en 17 januari heb ik onveilige seks met mijn ex vriend gehad.
Een week daarna dacht mijn vriend er godzijdank het zelfde over en we zijn nu weer ruim 3 maanden samen.

Op 31 januari ben ik er achter gekomen dat ik zwanger was, inmiddels ben ik daar natuurlijk erg blij omdat het zo spontaan is geweest maar ik heb ook getwijfeld.
Na het maken van de termijnecho ben ik nu ruim 12 weken zwanger.
volgens mijn verloskundige heb ik dan op of rond 15 januari mijn eisprong gehad.

Nu voel ik toch onzekerheid, maar het kan toch niet anders dan dat het kindje van mijn huidige vriend is?
ik heb ook nog contact gehad met de jongen waarmee ik eenmalig seks gehad heb, ook hij benoemt dat de geslachtsgemeenschap erg kort was en hij niet gevoeld of gezien heeft dat het condoom is geknapt.

..... Ik ben zo blij en voel me tegelijk zo rot.. ik hoop dat iemand er meer verstand van heeft dan ik!

reageer

N. Coppola 02-04 om 09:18

Hey Meisje,

wat een triestige verhaal, maar dan toch met een happy end, maar dan toch met twijfels!

als je verloskundige zegt dat je eisprong rond de 15 januarie was en dat je de volgende dag seks hebt gehad met die ene jongen (met condoom) en de 17de met je vriend dan denk ik wel dat hij de vader is...

ik denk dat het bij de vorige keren het niet lukte omdat jullie daarop focuste en ik beeld mij in dat je elke maand gefrustreerd was toen je maandstonden niet kwamen en dat er dan ruzie's waren met u vriend....
als een koppel te veel stress heeft , dan lukt het niet altijd.. en nu is het gewoon spontaan gebeurd omdat jullie even jullie zorgen opzij hebben gelegd en ook omdat jullie en tijdje uit elkaar waren en dat heeft jullie relatie een boost gegeven

en wat zeg je huidige vriend er nu over? is hij blij dat hij papa wordt?

Ja meisje ik wens je veel succes en geluk toe
Geniet maar lekker van je zwangerschap

Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is de papa' in het Babyforum