Leeg vruchtzakje

8 antwoorden en 42333666x bekeken

anouchka 15-08 om 10:20

Hallo allemaal,
Hier nieuw... Gisteren naar de eerste echo geweest en moest normaal 7w en 4 dagen zijn maar een leeg vruchtzakje en dooierzakje te zien!
Komt het nog goed denken jullie?
Help me!mijn vk heeft me geen hoop

reageer

anouchka 15-08 om 10:33

Iemand?

Anoniem (Gast) 15-08 om 13:53

Ben het helaas met Kruimel eens. Met 7 weken had je iets moeten zien. Is er niets, dan komt dit helaas ook niet meer. Heb je al een bloeding gehad? Miskraam is nooit leuk, sterkte daarmee. En hopelijk is het de volgende keer wel raak!

anouchka 15-08 om 14:41

Bedankt voor de reacties ,de vk zei dat we ofwel te vroeg zijn of het mis is gegaan moet volgende vrijdag terug voor echo..
Voel me zo onzeker en rot!
Maar ik lees ook zoveel forums waar het wel binnen weekje heel anders is omdat hun innesteling veel later was dan gedacht!
Ik kan niet wachten grr

kruimel 15-08 om 15:23

Ik snap dat je niet kan wachten en dit zal een hele zwaar week voor jullie worden
Het kan inderdaad zo zijn dat jullie minder ver zijn dan gedacht, door een latere eisprong of innesteling, maar dan zou je 1 1/2, 2 weken vroeger zijn dan gedacht wat best veel is...

Is de echo inwendig of uitwendig gemaakt?

Houd hoop maar houd ook in je achterhoofd dat het foute boel kan zijn.

Sterkte!
Xkruimel

anouchka 15-08 om 18:00

Ja,ik hou het in mijn achterhoofd,ik was daarnet gaan wandelen met mijn gezin en dacht dat ik bloede en ging naar het toilet en was erg veel witverlies.weet soms niet wat ik moet denkenbij mijn eerste kindje dat ik ook al verder te zijn en was een week en iets mis,maar ben geweest ik heel vroeg stadium was maar 3 weken,ja kruimel echo inwendig gebeurd.
Liefs anouchka

trotsemama 19-08 om 12:29

Het kan alle kanten nog op gaan. Ik hoop voor jullie dat je te vroeg was voor een echo. En als volgende week het nog een leeg vruchtzakje blijkt te zijn maar jij hebt nog wel goede hoop dan mag je vragen om later weer een echo te laten maken. 
Heel veel succes en sterkte!

Edith 28-08 om 12:03

En hoe is het verder gegaan, Anouchka? Als het inderdaad nog te vroeg was, ben je nu waarschijnlijk wel zover dat er iets te zien is. Hopelijk was dat het i.p.v. een (a.s.) miskraam!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Leeg vruchtzakje' in het Babyforum