help

4 antwoorden en 40780896x bekeken

Star81 19-01 om 00:26

Hoi Anoniem,

Helaas geen ervaring mee. Een arts weet wel wat hij of zij veilig kan voorschrijven denk ik? In ieder geval veel sterkte xxx

reageer

Jongmama 19-01 om 12:05

Sterkte ermee


Geen ervaring

anoniem (Gast) 24-01 om 13:55

Hoihoi,

Ik raad het je niet aan!!
Mijn zusje heeft t ook gebruikt, maar antidepressiva heeft veel bijwerkingen.. Ook is het verslavend en komt het vanzelf in de bloedbaan van je kindje terecht!!
Je kunt beter magnesium gebruiken en vitamine d3 in hoge dosis. Dit is natuurlijk, gezond en heeft een sterk ontspannend en opwekkend effect.. Ook is het voor je kleintje ontzettend gunstig om deze vitamine en dit mineraal te gebruiken.. Overweeg ook eens een regenesisbehandeling op de klieren in je hoofd om hier rust te brengen.. Ik lees hier en op andere plaatsen steeds vaker de naam Jeffrey van den Dolder. Deze schijnt veel mensen met jouw klachten te helpen..

Succes

BabyRelaxed 25-01 om 10:04

Hoi anoniem,

Wij zien op de afdeling regelmatig baby's van moeders die antidepresiva gebruiken. Je bent dus echt niet de enige. Misschien helpt dit je met je beslissing.
Ook kan je jezelf afvragen hoe jij je voelt zonder antidepresiva. Je baby krijgt namelijk veel mee over hoe jij je voelt in de buik. Dit kan ook weer invloed hebben op de baby.

Denk er nog eens rustig over na en ga nog eens in gesprek met je huisarts.
Schrijf al je vragen op. Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'help' in het Babyforum