Help baby huilt krijst heeel veel

13 antwoorden en 32097745x bekeken

jessy 01-08 om 21:23

Ha allemaal, mijn baby huilt heel veel. Doet niet anders dan krijsen. Ze heeft reflux maae dat probleem lijkt verholpen. Maar het gillen blijft. (Uren achter elkaar) 
Iemand tips... of missch lotgenoten... ik ben een wanhopige moeder.

X

reageer

MamaN 01-08 om 21:30

Hoe oud is ze?

jessy 01-08 om 21:37

13 weken

MamaN 01-08 om 22:21

Misschien krampjes? Of een sprongetje? Is het sinds kort of al vanaf het begin? Ging het beter toen er reflux bij dr ontdekt is en dat verholpen is? 

jessy 01-08 om 22:26

Het is al vanaf het begin. Het gaat beter in de zin dat ze geen zuur meer spuugt en terug slikt! Moeten stoppen met de bv omdat ze weigerde.. doorgestuurd naar fysio en logopodie. Osteopaar geweest maar geen effect .. ???? 
Sinds de flesvoeding poept ze groen (erwtensoep) 

MamaN 02-08 om 09:36

Denk dat je daarvoor toch even langs de huisarts het beste kan gaan

Red_tears (Gast) 02-08 om 10:15

Krijgt ze speciale flesvoeding? Bij sommige melkpoeders is de stoelgang groen. Dus dat kan geen kwaad.
Krijgt ze medicatie voor haar reflux? 

Hou eens een dagboek bij en noteer de momenten waarop ze weent? Ook bijschrijven of ze vuile luier heeft, moeite met stoelgang, honger, krampjes,  gewoon aandacht, moe en ook hoe ze kalmeert. Zo vind je misschien een patroon waarom ze weent. 

Sunshine 02-08 om 10:36

Geen tips, maar ik ben lotgenoot (geweest). Mijn zoon heeft zijn eerste levensjaar ook heeeeeel veel gehuild. En dan dus keihard. Ik werd er helemaal gek van. Ik heb hele nare gedachtes gehad, vooral 's nachts. Ik voelde me dan heel boos worden en wilde het liefst een kussen in zijn gezicht duwen om het te laten stoppen. Ik was heel blij dat mijn man er ook was, zodat we konden afwisselen. Ik zei af en toe echt tegen mijn man dat hij moest ingrijpen omdat ik het niet meer trok. En soms was het andersom, dan zat mijn man er doorheen en nam ik het gekrijs voor mijn rekening. Op een gegeven moment voel je bij elk huiltje een enorme stress-reactie in je eigen lijf. Dat is bij mij nog heel lang gebleven, ook toen het ergste huilen voorbij was. Nu is mijn zoon 2 jaar en een te gek leuk kereltje (nog steeds met pit!). Dat eerste jaar heb ik soort van als traumatisch ervaren. Maar.... ik ben er overheen, want we hebben het aangedurfd om voor een derde te gaan...

Sterkte, het is loodzwaar...

Sunshine 02-08 om 11:39

Oja, nog vergeten te zeggen: ons eerste kindje was heel makkelijk. Sliep altijd, huilde amper. Ik dacht echt dat het kwam door hoe wij met haar omgingen. Tot we nummer 2 kregen. Het heeft me geholpen om te kunnen bedenken dat al dat gekrijs niet door ons kwam, maar dat het ene kind gewoon echt heel erg anders kan zijn dat het andere...

jessy 02-08 om 12:35

@red tears ja heb ik al gedaan zit geen patroon in. Ze huilt meer dan dat ze rustig is. Krijgt medicatie voor de reflux dus rijsens de voeding is het dan stil. Ik ben al in het ziekenhuis met dr maar kunnen verder niks medisch vinden..  En zelf geloof ik niet dat een baby zomaar huilt en dat het karakter is  heus wel dat ze pit heeft en geen zacht meisje is maar om dan zoveel te huilen (krijsen)  
@sunshine 
Fijn dat je dit deelt! Moet heel heftig zijn geweest!!! Ik loop er ook erg tegen aan dat niemand babys heeft die veel huilen en anders het niet zeggen.. je staat er zo alleen in. Met tips als lekker boven neerleggen babys huilwn nu eenmaal kan ik niks en dat zijn de adviezen. 
Zelf ga je er idd echt aan onderdoor en dan ist nog maar 13 weken bij mij... 
Heeel fijn dat het nu een lief ventj is!!! Ik kijk daar ook zo naaruit!
DANK voor je laatste berichtje! Want idd nu het niet goed gaat denk j echt dat het aanjezelf ligt????

Maria 02-08 om 14:12

Heb je allergie testen laten doen? Mijn broer en schoonzus hadden het ook bij hun kleintje, die bleek allergisch voor koemelk, en nog een aantal dingen (dat kwam pas later uit toen werd overgestapt op vaste voeding). De eerste 7 a 8 maanden waren voor hun ook geen feest.

MamaN 02-08 om 15:48

Ik haat de adviezen "leg de baby neer en ga verder met andere dingen" nou sorry hoor wanneer een baby krijst gaat dat gewoon door alles heen en vooral als je de moeder bent. Op laatst werkt het gewoon als een storing in je hoofd vind ik. Dus dat advies zal ik iemand nooit geven. Als mijn zoontje zn dag niet heeft en de hele dag jengelt en jankt hoor ik dat echt niet ineens niet hoor als ik hem boven neerleg. Het sloopt je gewoon.. 

Ik ben het inderdaad met je eens dat dit niet alleen karakter is volgens mij. Ik ben natuurlijk geen dokter maar het lijkt mij dat ze huilt om iets toch zou je zeggen. Het dochtertje van mijn zus heeft wel standaard een "huiluurtje" van 7 tot 11.. niks werkt dan. De borst niet, wiegen niet, gewoon alleen een beetje vasthouden tot het klaar is en ze slaapt. Erg vermoeiend 

Betty (Gast) 02-08 om 21:31

Helpt dragen misschien? Of heb je dat al geprobeerd? Rechtop in een draagdoek of draagzakje. 
Dat hielp bij mijn zoon iig wel tijdens de krampjes en dan bezig gaan met dingen doen, lekker meehobbelen. 
Vreselijk lijkt me het... als ik al terug denk aan de krampjes en dan nog langer achter elkaar. 

jessy 02-08 om 22:16

@maman 
Ja ik maak me er echt boos over. (Kan ook niks meer hebben) Als ik zou weten dat het zomaar is.. maar ze stopt niet als ik dr pak.  Maar ga toch maar met dr zitten of lopen als je je rot voelt wil je toch nier alleen boven huilen... ik niet dus een baby ook niet. Kweet iedergeval datk diegene met zulke tips niet laat oppassen.

@betty 
Ik heb de tula draagzak. Werkt niet???? eigenlijk werkt erniks. Maar ze groeit goed etc.. ziet er goed uit dusja dan zoekem ze in het ziekenhuis ook  niet echt verdsr.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help baby huilt krijst heeel veel' in het Babyforum