Onrustige baby

3 antwoorden en 27677644x bekeken

madame 09-07 om 12:56

Hoi hoi 
Ik had een aantal vraagjes en hoop hierop antwoord te krijgen over mijn baby van 2 weekjes;
Slaapt jullie baby overdag gewoon op zijn/haar bed of in de box?
Wat kunnen kreuntjes en zwierende armpjes voor t slapen gaan betekenen? We zien wel dat zijn poep wat harder is sinds zaterdag maken we t flesje klaar met bar le duc ivm krampjes dit leek te werken. 

reageer

Anoniem (Gast) 12-07 om 00:09

2 weekjes oud, ach wat heerlijk. Nog zo lief, klein en onschuldig.

Mijn dochter sliep overdag wel eens in de box mits het rustig in huis was. Bij drukte bracht ik haar wel naar haar kamer om te slapen. 
Kreuntjes en zwierende armpjes voor het slapen gaan kan betekenen dat hij moe is. sommige babys zijn dan wat onrustig, dat is niet erg. Mocht hij zichzelf hierdoor vaak wakker slaan, kan gebeuren met die zwierende armpjes kun je inbakeren overwegen. Zorg wel dat je goede instructies krijgt over hoe je dat moet doen bij b.v het consultatie bureau. 

Drinkt hij verder goed en altijd zijn fles leeg? Dan kun je ook proberen om er iets meer water in te doen als wat op de pakjes is aangegeven. Harde poep wordt ook wat soepeler met wat meer vocht in het lichaam.
met 2 weken zijn de darmpjes nog niet rijp dus die krampjes kunnen van tijd tot tijd voorkomen.
Laat je kindje goed boeren na het drinken en probeer te voorkomen dat hij veel lucht mee zuigt bij het drinken.
Lucht in de buik veroorzaak vaak ook krampjes. Tijdens krampjes kun je zijn buikjes voorzichtig masseren met de klok mee of fietsbewegingen maken met de beentjes. En zo zijn er nog meer tips te vinden op het web wat je kunt uitproberen. kijk gewoon wat voor jullie werkt

madame 12-07 om 01:56

Bedankt! 
We zijn nu begonnen met voeding tegen krampjes op aanraden cb, we hebben vannacht een puck a baby te leen van iemand om te kijken hoe het bevalt en meneer slaapt tot heden heerlijk rustig! Cb vind t niks maar lees heel veel goede reacties erover. Heb jij er ervaring mee? 
De kleine drinkt trouwens 7 a 8 flessen van ong 100cc op een dag t is teveel zegt men maar hij komt steeds omdat tie honger heeft! Kan ik dit gewoon laten?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onrustige baby ' in het Babyforum