Onrustig slapen.

3 antwoorden en 26776145x bekeken

Amber. (Gast) 26-09 om 10:08

Hoi allemaal,
Mijn dochter slaapt al een paar weken onrustig. Zij is vaak rond 6 uur wakker en kan dan niet meer slapen. Ze gaat dan huilen omdat ze honger heeft, ik geef haar dan een fles. Als ik haar terug in bed leg valt ze niet meer in slaap en blijft ze huilen. Ik heb hier overdag veel last van want, dan is ze moe en lusteloos. 
Heeft iemand hier tips of oplossingen voor?

reageer

Isabel (Gast) 27-09 om 12:54

Hallo Amber,
Mijn kind heeft daar ook veel last van gehad vroeger als baby. Ik heb geleerd als je baby huilt dat je haar moet troosten en daarna meteen weer in bed moet leggen. Als je je kind weer in bed legt moet je rustig weg lopen. Dit kun je een paar keer doen als ze blijft huilen. Uiteindelijk moet ze toch weten dat ze zelf in slaap moet vallen. 
Bij mij heeft dit zeker gewerkt. Mijn kind is nu wel ouder maar ze word niet meer waker s'nachts.
Ik hoop dat ik je hier mee heb geholpen!

Falca 18-10 om 18:27

Als mijn dochter nu bijna 2 rond 6 uur wakker wordt en ik moet er zelf rond 7 a 8 uur uit dan leg ik haar nog wel eens in ons eigen bed. Maar wel met de mededeling dat ze moet gaan slapen anders gaat ze direct weer naar haar eigen bed. Dan kan ik tenminste nog even rustig blijven liggen en wakker worden 
Kijk wat bij je past maar wees vooral duidelijk en rustig naar je kleintje. Of ze nu rustig op hun kamer mogen spelen als ze wat ouder zijn, in bed moeten blijven, even wat water mogen drinken en dan verder slapen of even bij mama in bed. Routine en regelmaat zijn belangrijk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onrustig slapen.' in het Babyforum