Onrustige nachten

6 antwoorden en 38979330x bekeken

Lvd (Gast) 19-09 om 09:10

Goedemorgen, ik ben hier niet zo bekend. Hoop dat ik door dit met jullie te delen misschien wat tips krijg. Mijn dochtertje is bijna 9 maanden en altijd een goede slaapster geweest. In de nachten dan, overdag slaapt ze nu in totaal maar ongeveer anderhalf uur. Sinds een tijdje is ze elke nacht minimaal 2 keer wakker. De ene keer is het om haar tutje terug te doen, de andere keer is ze echt wakker en duurt het even voor ze weer in slaapt valt. Wat vreemd is, we zijn 3 weken geleden op vakantie geweest en daar heeft ze nergens last van gehad! Nu bij thuiskomst weer terug bij af. Ik hoop dat dit een fase is, maar vind het toch wel lang duren. Heeft iemand van jullie tips voor me? Ik ben zelf een moeilijke slaper, en lig minimaal nog een uur wakker als ik uit bed ben geweest dus ik ben inmiddels wel een beetje gebroken. Dankjewel alvast!

reageer

madelene 19-09 om 16:07

Misschien was je dochtertje wel rustiger op vakantie omdat jullie meer ontspannen waren en ze dat aanvoelde.

madelene 19-09 om 16:09

Verder denk ik dat je dan het beste haar bij je in bed kunt nemen en als ze dicht bij je is 
Ze misschien eerder slaapt en rustiger wordt .
Het is misschien vervelend maar als het helpt
Het is denk ik ook een fase .
Groetjes Madelene

DeeDee012 19-09 om 16:27

Is het echt nodig dat je eruit gaat? Mijn dochtertje wilde ook wel eens wakker warden in de nachten en dan keek ik het eerst aan. Meestal viel ze vanzelf weer in slaap. Is iets minder heftig elke keer, als je eruit moet dan ben je echt wakker. 

Soms is alleen wat zeggen voldoende voor haar, nu is ze alleen een stuk ouder. Dus ze snapt nu als ik zeg dat ze nog moet slapen omdat het te vroeg is.

Het is echt een fase en die duren soms echt lang. Geen idee hoe dat nu komt, alleen dat het meestal vanzelf weer over gaat. Het hielp als ik me dat voor hield. En overdag ook je bed in als ze slaapt. Je slaap pakken waar dat mogelijk is.

chertje85 20-09 om 00:19

Misschien rare tip. Zet het bedje eens in een andere hoek van de kamer. Ik geloof hier niet echt in maar kan met straling in je huis te maken hebben. Ik was ook radeloos en veranderde de kamer en meneer sliep weer door. Is iets simpels maar kan werken. Succes

madelene 20-09 om 00:37

Wat chertje zegt kan inderdaad stoten bij het rustig slapen van je baby
Baby's zijn heel erg gevoelig en reageren sterk op energieën hoe raar het misschien ook klinkt
Dus het is een goede tip vind ik.
Ik heb daar ook weleens een heel programma over gezien .
Wilde ik toch nog Even op reageren
Groetjes Madelene

madelene 20-09 om 00:39

Oo stoten moest storen zijn 
Te vlug getikt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onrustige nachten' in het Babyforum