baby ongelukkig thuis

5 antwoorden en 37362739x bekeken

dodi (Gast) 17-03 om 21:38

Hoi,

Ik ben een fiere mama van een flinke jongeman die nu 9 weken oud is! De kleine man doet het supergoed en ben er echt fier op! Het enige waar ik het enorm moeilijk mee heb is het volgende,
Als mijn kleine man op logement gaat bij de grootouders huilt hij amper en is daar super braaf, maar eens thuis huilt hij veel en is hij enorm lastig ... ik ben dan ook heel veel met hem bezig en probeer hem te sussen wat wel lukt. Toch heb ik het gevoel dat men kleine man ongelukkig is thuis ...
Zijn er nog mamas die hier problemen mee hebben?

reageer

Anoniem (Gast) 19-03 om 10:33

Ik heb er geen ervaring mee maar ik kan me indenken dat het frustrerend is. Je kleine man kan immers nog niet zeggen wat er mis is. Ik weet niet of je het al eens gedaan hebt maar misschien moet je eens overleggen met de grootouders wat zij anders doen want klaarblijkelijk heeft het een positief effect. Je krijgt helaas geen gebruiksaanwijzing bij een kind meegeleverd dus alle tips zijn welkom lijkt mij.

Me (Gast) 05-05 om 09:52

Kan het nog iets te maken hebben met temperatuur of een sterke geur? Misschien heb je huisdieren of veel kruiden in huis? Of juist niet natuurlijk en opa en oma wel?
Misschien spelen zij andere spelletjes? Of heeft de kleine man gewoon door dat jij voor het eten zorgt of vertrouwd bent en dus alsmaar vastgehouden wil worden door jou? Waar wordt hij wel blij van bij jou? Misschien zit daar nog erg hint in.
Ik snap je gevoel, maar probeer te onthouden dat huilen de enige manier van communiceren is. Het is niet hetzelfde als een volwassenen die de hele tijd huilt. Hoop dat je er wat aan hebt.

Anoniem (Gast) 05-05 om 10:14

9 weken en dan al op logeren bij opa en oma. Arm kind

kaja 05-05 om 23:32

Jammer van deze reactie, als oma en opa nu op hun kleinkind willen passen is dit toch meer dan oké er zijn genoeg oma’s en opa’s die er niet zijn voor hun (klein)kinderen. En misschien is het zelfs uit noodzaak dat de ouders moeten werken etc.. maar zelfs moest dit niet zo zijn is het ook goed. Iedereen mag zijn mening hebben maar als to een vraag stelt over of ouders er nog problemen mee hebben dat hun kindje anders is bij grootouders dan thuis hoeft in mijn ogen zulke reactie als de jouwe niet en al zeker niet anoniem. Het feit dat deze mama de vraag stelt toont genoeg en dan is jou reactie wel heel kort door de bocht. Maar dit is mijn mening... Sorry to ik heb hier gelukkig geen ervaring mee maar ik wens je alle succes in het uitzoeken hoe dit eventueel kan komen en hopelijk gaat het snel beter.

Anoniem (Gast) 05-05 om 11:20

Denk eerder dat hij het spannend vindt/ meer prikkels krijgt dan thuis.
Als hij eenmaal weer thuis is, heeft hij even tijd nodig om te ontladen.
Dit zie je ook op oudere leeftijd gebeuren...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'baby ongelukkig thuis' in het Babyforum