Peuterspeelzaal

1 antwoord en 27892065x bekeken

Hanna (Gast) 21-06 om 21:19

Hallo allemaal,

vanaf september mag onze kleine meid naar de peuterspeelzaal en dit willen we dan ook 2 ochtenden in de week gaan doen, het zal goed voor haar zijn om te leren omgaan met andere leeftijdgenootjes en om te leren delen.
Nu vroeg ik me af hoe jullie het rooster hebben? Brengen jullie je kindje naar de opvang op je eigen vrije dagen? Of op de dagen dat ze bijvoorbeeld bij gastouder of oppas zijn? En hoe ervaren jullie dit?
Het lijkt me aan 1 kant fijn om haar altijd zelf te kunnen brengen en halen, dit betekend wel dat ik van mijn 2 vrije dagen haar al 2x een ochtend kwijt ben(het weekend hebben mijn man en ik ook nog samen met haar hoor). Ergens vind ik het ook wel fijn om een ochtend weer mijn eigen ding te kunnen doen, sporten, huishouden lekker allemaal aan kant voor ze weer terug is en dan smiddags lekker chillen samen :-D
Maar dat brengt natuurlijk wel dubbele kosten met zich mee dan wanneer de gastouder haar zou brengen want die uren betaal ik dan niet aan de gastouder maar aan de peuterspeelzaal.
Ik was wel even benieuwd hoe jullie de indeling hebben en nog tips hebben!Bedankt in ieder geval alvast.


reageer

Anoniem (Gast) 22-06 om 00:25

Je kunt het ook verdelen, een ochtend op een vrije dag van je en een ochtend wanneer je werkt. 
Zijn er niet veel andere kindjes bij je gastouder of is ze daar de enige dat je zegt dat ze op de peuterspeelzaal leert delen? Het is wel spannend allemaal zo, ze worden steeds groter en leren steeds meer. Nu de peuterspeelzaal en dan straks alweer de kleuterschool
Ik heb verder geen tips voor je want mijn kindje zit op een kinderdagverblijf en gaat dus straks niet naar de peuterspeelzaal omdat ik daar dan geen meerwaarde in zie. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Peuterspeelzaal' in het Babyforum