Dochter 11 maanden wilt zich sinds een aantal dagen niet meer optrekken / staan

2 antwoorden en 23685009x bekeken

peetje 10-05 om 08:38

Dag allemaal,

Onze dochter ging zich met 10 maanden ineens snel ontwikkelen in een week tijd kon ze teigeren, beter omrollen, zelf gaan zitten en trok ze zich op in de box tot staan ze stapte de hele box rond.
Nu is ze 11 maanden en wilt ze niet meer staan in de box dan laat ze zich hard op haar billen vallen.
Dit gaat zo al een aantal dagen zo, ze gaat voor de spijlen zitten, pakt ze beet en blijft hangen op 1 of 2 knietjes en gaat daarna soms jammeren of gaat weer door met spelen.
Is dit herkenbaar voor ouders?

Liefs
Peetje

reageer

Anoniem (Gast) 10-05 om 20:57

Ja komt vanzelf wel weer. Het nieuwe is er misschien even af. Of ze zit even in een andere ontwikkeling die haar nu bezig houdt. Maar dit soort dingen gebeurd constant. Mijn zoontje kan lopen, maar laat zich ook soms gewoon heel de dag vallen of blijft zeuren zolang totdat ie opgetild wordt.

peetje 11-05 om 13:05

Hallo,
Dankje voor je berichtje!
Dus het is niet iets vreemds? Ben onzeker geworden omdat alle kindjes van de zelfde leeftijd in ons groepje allemaal al kunnen optrekken buiten de box om en kleine stapjes maken en zag haar helemaal opbloeien met staan en ineens wilt ze het niet meer..alsof ze het als iets vervelends is gaan zien, ze blijft dan op haar knieën aan de spijlen vasthouden. Dacht dat kindjes zich daar snel verder in zouden ontwikkelen bij iets nieuws.
Ze heeft ook nog geen tandjes maar last daarvan zal niets met niet willen optrekken te maken hebben. Maak me gewoon een beetje zorgen aankomende week naar het CB kunnen ze even een check up doen bij haar

Groetjes 

Peetje

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dochter 11 maanden wilt zich sinds een aantal dagen niet meer optrekken / staan' in het Babyforum