Dr brown’s babyflessen

4 antwoorden en 23080226x bekeken

Happymom (Gast) 05-07 om 22:03

hay dames,
Ik wil de Dr Brown’s flessen aanschaffen alleen twijfel ik erg tussen de Dr Brown’s giftset (bestaat uit 5 flessen) of dr Dr Brown’s starterpakket (bestaat uit 3 flessen).
Welke raden jullie aan?

reageer

starz 06-07 om 18:00

Hallo Happymom,
Ik gebruik de dr btown fles ook voor mijn dochtertje van 9 maanden.
Super tevreden met de fles heb nu de 2e in gebruik. Eerste was een kleintje. Denk daarom zelf dat je aan de 3 flessen voldoende hebt.
Ik ben wel voor de avond pap fles over gestapt naar de difrax fles.
Liefs Starz

Anoniem (Gast) 06-07 om 19:27

Ik zou er maar 1 aanschaffen en niet een hele startset, soms pakken kindjes die fles niet en dan zit je met een heel pakket. Heb dit gehad met m’n jongste zoontje.
Was heel tevreden met de flessen bij mijn oudste, maar de jongste kon er niet goed uit drinken, hij wilde een meer vlakke speen, vergelijkbaar met tepel (gaf borstvoeding).
Uiteindelijk wel iemand blij met de startset kunnen maken, maar als dat niet kan, is het zonde van je geld

Anne 06-07 om 20:36

De brown flessen zijn fijn, zelf vooral difrax gebruikt omdat ik gek werd van het schoonmaken van binnenstuk en oma's die hem (vraag me niet hoe) maar niet goed erin deden. Sommige kindjes zijn weg van een brede speen, sommige platte speen en sommige de gewone. Mijn dochter knoeide meer dan de helft met de brede, smalle ging wel goed. blijft lastig die flessen.. voor mijn kindje in oktober wil ik een difrax flesje klein halen en een dr Brown. En verschillende maten speen, mijn dochter versie zich nog in de kleinste maat (geboren met 41 weken) heb een premature speen moeten gebruiken de eerste maanden

Anne 06-07 om 20:42

Om het nog leuker te maken, wel de Dr brown premature speen op de Difrax fles grappige is ook dat bijvoorbeeld maat s speen niet overeen komt met maat 1 van dr Brown bv. Volgens mij hadden de difrax spenen grotere gaten alsnog. Was een heel gezoek en heb er toen een hele hobby van moeten maken om te zorgen dat ze goed dronk. Gaf ook borstvoeding tot 4 maanden erbij. Door reflux moeten verdikken uiteindelijk en alsnog weer grotere spenen moeten kopen. De flessenborstel van Avent was trouwens ook ideaal! Maar zou zelf dus ook niet een hele set kopen, maar even kijken hoe je kleine erop reageert zelfde geneuzel trouwens met de "tut", de ene wou ze niet terwijl een andere goed ging en ze de zuigbehoefte had. Was ook even zoeken (en had me voorgenomen van te voren geen speen te geven ) succes en veel plezier met je kleintje straks

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dr brown’s babyflessen' in het Babyforum