Babywagen en kleine lift

3 antwoorden en 14732861x bekeken

SabineJ (Gast) 14-04 om 19:55

Hoi allemaal,

Ik woon in een gezellig appartement op een 3de verdieping. Er is maar één nadeel en dat is de lift. Die is erg klein. Met 2 dunne mensen is het al bijna te klein om maar een idee te geven van hoe klein de lift is. Ik ben zwanger en ik breek mijn hoofd erover hoe ik het moet gaan doen met een kinderwagen en baby in de lift. Er is geen mogelijkheid om te lift beneden te laten. Hoe zouden jullie het aanpakken? Hebben jullie praktische tips?

Alvast bedankt!

reageer

SabineJ (Gast) 14-04 om 20:06

Die voorlaatste zin moest dus kinderwagen zijn ipv lift

Veraaa 14-04 om 20:08

Hè, dat is onpraktisch!
De kinderwagen beneden kan dus niet... Wat wil je voor wagen? Een grote met zo'n reiswieg erop? Of eentje met Maxi-Cosi erop omdat je geen uren gaat wandelen? Met Maxi-Cosi erop...dan klik je die eraf en klap je de wagen even in.
Eentje met een reiswieg ....dan kun je wel eentje pakken waarbij je het handvat omhoog kan klappen...dat scheelt wat ruimte...maar dan moet de reiswieg +wagen dus in de lift passen.
Of geen wagen maar een draagdoek... dat neemt minder ruimte in. 
Als je iemand in je omgeving kent met een wagen..,vraag of die eens langskomt voor een test! Ik weet niet waar je ergens woont, maar dat zou me een kleine moeite lijken.
Succes!

Leetje 15-04 om 00:31

Wij hebben helemaal geen lift. Ik liet altijd de kinderwagen in de kofferbak van de auto en kindje optillen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Babywagen en kleine lift' in het Babyforum