Lang huilen

2 antwoorden en 13036201x bekeken

Marieke (Gast) 05-08 om 10:55

Hoi allemaal,
Ik voel me schuldig. Mijn dochtertje slaapt sinds een week op haar eigen kamer, ze is 7 maanden. 
Nu heb ik de babyfoon op onze kamer. Mijn man slaapt soms op de logeerkamer, omdat hij er voor zijn werk vaak erg vroeg uit moet en hij op die manier ook niets meekrijgt van de nachtvoeding. Zo ook gisternacht.
Onze babyfoon piept een tijdje als de batterijen beginnen op te raken en je hem moet opladen, maar hij houdt het gewoonlijk wel een dag of twee uit. Nu ben ik gisternacht dus in slaap gevallen en ik werd wakker om 04:45! Mijn dochter komt gewoonlijk nog voor een voeding om 3:00. De babyfoon was uit! Ik begrijp er niks van. Ben ik door de piepjes heen geslapen? Ik kan het me niet voorstellen, ik ben zo'n lichte slaper. Heel dof hoorde ik haar gehuil, want haar deur was dicht. 
Ze lag te huilen in haar bedje, het matrasje nat van de tranen. Ik weet niet hoe lang ze heeft liggen huilen, maar meestal komt ze stipt om 3:00.. dus waarschijnlijk bijna twee uur . Ik ben zo bang dat dit een effect op haar heeft. Ze is behoorlijk uit haar doen vandaag, gewoonlijk is ze vrolijk en kijkt ze me veel aan. Vandaag staart ze vooral maar wat in het rond. 

Natuurlijk ga ik dit in het vervolg voorkomen. Haar deur op een kier, mijn deur open, de babyfoon altijd in de oplader.. Maar bijna 2 uur huilen is zo lang! Ik probeer haar gewoonlijk zo min mogelijk te laten huilen. Iemand die me gerust kan stellen?  

reageer

Eefje 05-08 om 16:40

Hee Marieke, vervelend dat het gebeurd is maar ik denk dat je er niet teveel over in moet zitten. Zoiets zal iedereen een keer gebeuren of dat de babyfoon is uitgevallen of iets dergelijks.. je kindje is het nu ook allang weer vergeten! 
Je doet je best en dat is het beste voor je kindje 

Mel 05-08 om 21:55

Ik sluit aan met de woorden van eefje je doet je best.
En je was moe .... nee zo als elke mama stik kapot...
Je bent een goede mama 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lang huilen' in het Babyforum