Radeloos

2 antwoorden en 11189089x bekeken

MamaBaas (Gast) 26-12 om 23:11

Help! Een baby van 9 maanden… s avonds wordt hij zeer lastig… wenen, wil niet weggelegd worden, wil niet slapen… kan uren aan een stuk wenen. Als je hem uit bed haalt, is dit meteen gedaan… we zijn ten einde raad. Dit werkt in op onze relatie, ons systeem, …

reageer

Pommelien (Gast) 27-12 om 07:17

Hier ook! Heb meerdere kindjes die snachts en savonds moeite hebben met slapen. Erg vermoeiend. Maar gaat ook weer over.

Kiki (Gast) 27-12 om 14:00

Hee mamabaas, wat vreselijk vermoeiend als het zo gaat met de baby. Logisch dat het je opbreekt. Mijn kinderen hebben ook meerdere van dit soort fases gehad echt vreselijk. Ik heb ze altijd getraind, dan ging het even beter. Wel moet je er dan eerst zeker van zijn dat ze: geen honger hebben, geen pijn, schone luier en bijv een nachtlampje aan. Ik legde ze dan in bed, nam afscheid met kussen en knuffels, dan weglopen. Baby huilen. Dan ging ik na 10 minuten terug (timen! Die 10 minuten voelen als uuuuuren), en pakte de baby nooit op maar legde hem neer, weer kletsen, aaien, tot ie rustig is: weer weg. Dan weer 10 min laten huilen en dan kwam ik weer: dan zei ik niks alleen aaien en weer weg. En zo door en door. Op een gegeven moment snappen ze wel: o ja ik moet in dit bed blijven. Als ze heel erg hysterisch waren pakte ik ze wel uit bed maar dan in de donkere kamer kroelen en weer terug in bed. Niet teveel aandacht en leuk feest maken of bij papa en mama televisie kijken of kletsen. Dan ging het echt snel beter. Nogmaals: je moet wel weten dat ze geen pijn hebben, bijv bij oorontsteking dan doet liggen heel veel pijn en rechtop zitten niet, dus dan denk je: wat een aanstellerij, hij wilt niet liggen. Succes! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Radeloos ' in het Babyforum