baby 5 dagen

5 antwoorden en 44245665x bekeken

proud mama (Gast) 21-09 om 06:39

Hoi Allemaal,

Afgelopen maandag zijn wij de trots ouders geworden van een flinke zoon. Hij doet het super goed alleen wordt hij in de avond heel onrustig. Hij valt na zijn fles in slaap maar zodra we hem neerleggen begint hij te krijsen en te trappen. Hij is ontroostbaar en spuugt ook. Dit gaat door tot na zijn volgende fles en dan is hij minder huilerig maar spuugt wel. Overdag heeft hij dit niet en spuugt hij ook minder.

Heeft iemand hier ervaring mee? We hebben nog een zoontje en die bleek verborgen reflux te hebben, vandaar dat we ons zorgen maken.

reageer

Anne (Gast) 21-09 om 23:31

Gefeliciteerd ! Het is volgens mij heel normaal dat baby's een periode hebben waarin ze onrustig zijn. Het is ook heel wat om zo klein te zijn. 

Ik zou het goed in de gaten houden en als je twijfels hebt gewoon langs de huisarts gaan maar tot die tijd zou ik me niet al te druk maken hoor !

Iza 22-09 om 07:27

Je zoontje is negen maanden gewend geweest om bij jou in slaap te vallen, logisch dat hij het niets vind om in z'n bedje gelegd te worden. Ook is het klepje wat de maag afsluit nog niet helemaal volgroeit waardoor voeding makkelijk om hoog komt. Ik zou 'm lekker na die voeding op je borst laten slapen, kan z'n voeding goed zakken voor de nacht en blijft hij hopelijk lekker rustig. Al dat druk maken zorgt er nog meer voor dat z'n voeding eruit komt.

Jeske 09-10 om 15:00

Hey een heel dikke proficiat met je kleintje.
Ik denk meteen aan reflux of verborgen reflux.
Hier 3 refluxkindjes.
Moest bedje omhoog zetten zodat ze niet te plat slapen voor de rest ook medicatie geven want brand toch wel zo'n opkomend maagzuur.
Misschien proberen met het bedje in hellingstand te zetten en misschien ook even aankaarten bij kinderarts?

Onze 2e zoon is nu 3, 5 wk & lekker tevreden. ...vandaag voor het eerst naar het consultatiebureau geweest en ze zeggen dat ze de 1e weken/maanden heel veel behoefte hebben aan knuffelen enz...omdat ze vanaf de laatste 3 mnd in de buik alles horen van de ouders enz
.

Anoniem (Gast) 29-05 om 14:11

Bij ons zeiden ze ook meteen reflux. Tot ik bij cb kwam. Hun hebben mij wat tips gegeven en nu gaat alles uitstekend. In de avond hebben ze vaak ktampjes. Kan je weinig aan doen alleen troosten.bij ons helpt ook liften. Dus baby op arm omhoog en omlaag. Dan wordt ie moe en slaapt goed in.oververmoeid kunnen ze ook veel van braken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'baby 5 dagen ' in het Babyforum