bijna 17 maanden en overstuur wakker worden

2 antwoorden en 43693877x bekeken

mini87 15-12 om 13:50

hallo Dames,

hier aardig wat slaapgebrek.
onze tygo is vanaf het begin een super goede slaper geweest, uitgezonderd als er tandjes ofzo komen.
maar nu sinds 3 weken iedere dacht overstuur wakker. eerst probeerden we hem te troosten zonder uit bedje te pakken maar dit werkte niet, erna even na onder schone broek en wat drinken over knuffelen en weer na bedje, ook dit werkte helaas niet..
enige tijd op zijn kamer geweest en gezongen voor hem, echt alles geprobeerd maar niks werkt.
naar 1,5 week pff zo vermoeiend hebben we hem telkens bij ons in bedje gelegd tot hij vast liep erna weer terug naar zijn eigen bedje.
de ene keer gaat dit goed en de andere keer is hij na een uur weer overstuur wakker, dus nu vaker gewoon bij ons in bed :/, alhoewel ik dit liever niet doe.. want vaak vallen wij is slaap en word hij dus smrgens bij ons wakker.

iemand een tip? is dit een fase? ik zie wel dat een kiesjes doorkomen, maar nog nooit zo extreem geweest

reageer

Callie (Gast) 16-12 om 11:40

Wij hebben net hetzelfde meegemaakt. Dit is gewoon een fase die je best oplost door er niet op in te gaan. Ik weet het... heel moeilijk. Maar als je dit niet doet weten ze gewoon dat als ze schreeuwen ze bij jullie in bed mogen komen. Kleine kindjes zijn slimmer dan je denkt.. Wij hebben 3 dagen lang naar haar kamer gegaan toen ze weer schreeuwde, uitgelegd dat we in de buurt zijn en dat er niets ergs kan gebeuren. Even gerust stellen (zonder uit bed te nemen), zeggen dat ze zelf in eigen bed moeten slapen en dan spijtig genoeg de volgende schreeuwen negeren.

Je hebt ze gerust gesteld. Maar toch duidelijk je punt maken. Na 3 dagen was deze fase voorbij, eerst hebben we ook geprobeerd met naast haar bed te zitten en te blijven troosten enzovoort.. Maar het hield niet op. Dat kan je gewoon zelf niet volhouden..

Mommy-Of-Nyana 16-12 om 23:24

Ons kleine meisje is nu 11 maanden.. En sinds zaterdag wordt ze krijsend wakker in de nacht... Moet nu wel zeggen dat ze srilletjez begint te stappen zo nu en dan zet ze 2pasjes alleen sinds zaterdag en toen is ook het krijsen bzgonnen..zou het een verband hebben? Ze is niet gevallen ofz dus schrik zou ze hier niet van hebben denk ik. Ze krijgt dan een flesje van mij dat ze enkel op minn arm wil leeg drinken em dan terug haar bed in om weer eem uurtje of4 te slapen en dan weer krijsend wakker te worden dan ga ik gewoon haar tutje geven en sus ze even maar helpt niet echt en moet dan ecjt van mijn hart een steen maken ma na 1min slaapt ze terug als een roosje...
Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bijna 17 maanden en overstuur wakker worden' in het Babyforum