weigeren van eten

5 antwoorden en 43229912x bekeken

sandratrash 15-03 om 15:33

Hallo ik heb een vraagje... Ik heb een dochtertje (eerste kindje) van 7maanden en 3 weken... Sinds 4 dagen weigert ze om te eten en drinken.. voorheen at ze soms al potje fruit en groentes, vers fruit enz enz.. helemaal mooi vlgs een schema.
Nu moet alles met veeeeel geduld en met een beetje geluk krijg ik er 300 ml per dag in en misschien een paar hapjes fruit.meer niet.
We zijn al bij de huisarts geweest, die zegt dat er lichamelijk niks met der aan de hand is. Herkend iemand zich hierin?
Het is erg frustrerend voor mij, en wil niet dat mijn kindje tekort komt. Ik probeer kalm te blijven maar dat is niet zo makkelijk..
Hopelijk zijn er hier mensen die dit herkennen?
groetjes sandra

reageer

Iza 16-03 om 10:41

Alle kindjes hebben periodes dat ze minder of niet willen eten, het is fijn dat je in ieder geval weet dat het niets medisch is. Is het ook niet zo dat er misschien tandjes aan zitten te komen? Onze jongste eet ook altijd een stuk slechter wanneer er tandjes aan het wringen zijn. Ik zou het nog even aankijken want vier dagen valt wel mee, zolang ze nog actief is is er niets aan de hand. Je zou ook eens een osteopaat kunnen proberen? Misschien zit er iets niet lekker in haar lijfje waardoor ze wat minder eetlust heeft. Succes!

sandratrash 16-03 om 17:29

dank je wel voor je reactie... ik word erg onzeker van nl... ze is nog speels,en lacht maar er gaat gewoon bijna niks in ;(  en ze heeft al ondergewicht vlgs het CB.
ik hou je op de hoogte
gr san

Anoniem (Gast) 16-03 om 18:11

Hoi,

Mijn zoon van 18maanden heeft dit ook, en wat nog erger is, is dat hij weigert van te eten als ik in de buurt ben.
Als ik ben gaan werken eet hij bij papa of de grootouders alles op en als ik in de buurt ben zit hij te zeuren of zelfs tot tranen toe te wenen. Dit is verschrikkelijk als mama hoor. Hoe frustrerend dit ook is moet ik er ook door maar dat is niet gemakkelijk.

Hou de moed er vooral in!

Groetjes

sandratrash 16-03 om 21:54

ohhhh wat erg Anoniem
ik kan me nu heel goed voorstellen hoe dat dus voelt. Het erg is dat je niet weet wat er aan de hand is , of waarom ze dat doen...
Morgen gaat ze een dagje naar oma, ben benieuwd hoe ze het daar gaat doen...

Ik hoop voor jou (anoniem) dat het snel beter gaat
Gr san

Anoniem (Gast) 17-03 om 07:56

Hoi sandratrash,

Ik hoop dat het snel betert. Als hij ziek is ben ik het gewoon dat hij zijn eten laat, maar nu is het alleen als ik in zijn buurt ben.
Ik hoop voor jou dat het ook snel betert.

Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'weigeren van eten' in het Babyforum