zn bed eng?

3 antwoorden en 39797294x bekeken

Raan87 25-05 om 23:13

Onze kleine vriend slaapt nu een maand in het grote bed. Die hebben we zelf gemaakt en hij slaapt in een trekkerbed. Nu komt ie dagelijks s nachts bij ons in bed. Hierdoor lig ik iedere nacht uren wakker. We denken dat ie zn bed eng vindt, want het ging eerst goed totdat papa een grapje maakte over het wegrijden van zn bed(zitten wielen aan het bed).

Wat vinden jullie? Onze vriend trainen met in bedje blijven of hem horen in zn mogelijke angst?

liefs

reageer

Iza 26-05 om 11:19

Altijd horen in zijn angst, je hoeft er echt geen heel drama van te maken maar je kunt het wel proberen weg te nemen. Misschien een soort van 'wielklem' knutselen die ervoor zorgt dat z'n bed niet weg kan rijden. Een 'lekke band' veroorzaken, wielen eraf halen of gewoon eens proberen een ander bed neer te zetten en kijken of het over is. Ik zou hem zeker niet gaan trainen wanneer hij ergens bang voor is....

Raan87 27-05 om 05:48

Wat een goed idee iza! Die wielklem vind ik een goeie! Niet dat ie het begrijpt, maar begrijp hoe ik dit aan kan pakken. We gaan vandaag aan de knutsel!

Liefs

Madelene 28-05 om 14:57

Hoi Raan 87 altijd zielig als ze zo bang zijn
ik zou hem gewoon lekker bij jullie nemen als hij daardoor slaapt en dat zijn angst wegneemt
trainen kan geen kwaad maar hem bij je nemen is misschien nog beter. 
of misschien even een paar keer bij hem gaan zitten als hij gaat slapen is misschien minder angstig voor hem iemand er even bij.
Verder kun je dan zeggen dat er niks gebeurd want mama zit bij je die waakt
Succes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zn bed eng?' in het Babyforum