Borstvoeding en fles

2 antwoorden en 45039788x bekeken

Joke 15-04 om 15:57

Hallokes, mijn dochter van 11 weken drinkt al sinds week 5 elke dag 1 flesje afgekolfde melk uit een fles, de andere voedingen krijgt ze rechtstreeks van de borst. Dat ging vanaf de eerste dag prima, maar sinds enkele dagen wil/kan? ze niet meer aan de fles drinken. Ze neemt ze maar kan er precies niet aan zuigen. Met gevolg dat ze na enkele minuten boos begint te worden en gaat huilen. Herkennen jullie dit? En hoe hebben jullie dit kunnen oplossen, want af en toe drinken aan een flesje is toch handig.

reageer

Iza 16-04 om 12:56

Is het gaatje uit de fles wel open? En mocht het om een difrax s fles gaan is dan het ventiel in de bodem misschien niet verstopt? Anders zou je een speen met een groter gat kunnen proberen.
Succes!

madelene (Gast) 16-12 om 15:33

mechien mist ze de borst ze is dan automatisch meer bij mama ik heb ooit ergens gelezen dat een baby zich meer verbonden met jou voelt aan de borst voor mij was het heel emotioneel om borstvoeding af te bouwen voelde als een soort afscheid tussen mijn meisje en mij ik heb mijn eerste 6 maande gegeven en de 2 de 7 maande ik zou zeggen geef haar weer je borst waarschijnlijk mist ze dat groetjes madelene

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Borstvoeding en fles ' in het Babyforum