Geen trek wel gezonder

1 antwoord en 39591603x bekeken

Linda 15-07 om 08:40

Beste babbelaars,

Ik ben nu 5 weken zwanger en ik merk nu al dat me broeken krapper gaan zitten. Dus ik word dikker.

Nu is het zo dat ik voor die tijd erg inregelmatig at. Soms smorgens niets en vrat ik smiddags alles wat ik lekker vond. Savonds een ijsje na het eten.
ik kwam aan best een hoge hoeveelheid calorieen. 
Nu weeg ik 77 kilo. Maar sinds een week heb ik last van misselijkheid en geen honger. Ik eet nu dus echt 3 keer per dag (ik probeer een vast schema aannte houden) smorgens 2 boterhammen  smiddags 2 en savonds warm eten (vlees,vis met groenten en aardappels) verder niets. Ik neem 1 x per dag een tablet van zwanger vitaal van kruitvat in met vitamine en foliumzuur.

Nu spookt alleen de vraag door mijn hoofd. Ik eet nu wel zoals een normaal mens meestal doet. Alleen in mijn situatie eet ik dus minder calorieen dan voor ik zwanger was. (Geen halve pakjes bokkenpoten, jodekoeken,liga's en m&ms enz) geen afhaal maaltijden savonds (3x per week) chinees pizza of friet. Ik heb nu 1 x geprobeerd een ijsje te nemen maar ik werd er kotsmisselijk van.
ik kook nu iedere avond. En eet dus weer normaal brood. Sochtend en smiddags. En snoep niks meer. 
Kan dit kwaad?

reageer

DeeDee012 15-07 om 10:06

Ik denk niet dat het kwaad kan. Het gaat ook om de hoeveelheid vitamine, je kindje neemt wat het nodig heeft. Het kan best zijn dat je de eerste tijd afvalt, maar het altijd beter om gezond te eten dan alleen maar snacks en fast food. 

Je eetlust komt vanzelf weer terug.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen trek wel gezonder' in het Babyforum