Eerste keer zwanger zoveel vragen..

1 antwoord en 38100937x bekeken

Kimbrly 02-01 om 11:56

Hallo iedereen,

Zoals de titel het al verraad ben ik voor de eerste keer zwanger.. Wat zeer veel vragen met zich meeeneemt aangezien ik maar 22jaar ben. Zelf vind ik dit een mooie leeftijd. ik zou uitgerekend zijn tegen mijn bijna 23ste verjaardag ! 
Natuurlijk net omdat ik zo jong ben spoken er zoveel vragen door mijn hoofd..
Ik voel mij zo raar? Ik ben constant moe, ik weet met mijzelf geen blijf. Ik eet veel minder .. Ik maak me constant zorgen dat er iets ergs zal gebeuren omdat ik ngo maar 4 weken ben ..
Is dit allemaal normaal? 

reageer

Anoniem (Gast) 02-01 om 13:44

Bij je verloskundige krijg of kan je boekjes meekrijgen waar heel veel informatie over zwangerschap te vinden is waar je de meeste van je vragen mee kunt beantwoorden. Dan hoef je het niet aan anderen te vragen aangezien elke zwangerschap weer anders is en je dus verschillende antwoorden gaat krijgen. Daarbij is de verloskundige ook gespecialiseerd in zwangerschappen aangezien ze er vaak al honderden hebben mee gemaakt en kan zij heel goed je vragen beantwoorden. Je hebt ook veel zwangerschapsboekjes en tijdschriften die je rustig door kunt lezen en die heel informatief zijn. Google kan je trouwens ook heel veel vertellen. Gefeliciteerd en suc6!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste keer zwanger zoveel vragen..' in het Zwangerschapsforum