positieve test nu bloeding

18 antwoorden en 37543553x bekeken

elise (Gast) 29-02 om 22:37

goedenavond dames,

Ik ben nu één week overtijd en test vanaf vrijdag positief. Vanmorgen nog één test gedaan (omdat ik die toch nog had liggen) super mooie duidelijke test! maar tot mijn grote schrik verlies ik nu bruin maar ook rood bloed. Betekend dit dat het niet oké zit of kan het toch nog goed gaan? Dit is mijn eerste zwangerschap en weet echt niet wat ik er mee aan moet.

reageer

karin (Gast) 29-02 om 22:46

Ik durf het niet te zeggen meid .. ik zou even contact opnemen met een verloskundige of met je huisarts. Sterkte!

kuki88 29-02 om 22:48

Wat vervelend meis dat je bloed verlies. Altijd schikken .

Het hoef niet altijd een slecht teken te zijn. Als het erger gaat bloeden en krampen krijg dan zal mij wel zorgen  maken. 

Maar een lichte bloeding hebben veel vrouwen. Ik had het zelf ook met 9 weken.  Nu bijna 23 weken zwanger ; ) 

Succes! En ik hoop voor beste voor je!

elise (Gast) 29-02 om 22:51

ah vreselijk zo onzeker dit! gefeliciteerd met je zwangerschap en bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat bij jou je bloedverlies onschuldig was! x

chantal (Gast) 29-02 om 22:56

Ik heb dit helaas vorige maand gehad bij mij was dit een vroege miskraam.  Hou jezelf in de gate als je positief blijf testen kan het ook een bbz zijn

kuki88 29-02 om 22:57

Dankjewel meis. En jij ook nog gefeliciteerd met je zwangerschap. En ik weet hoe fijn  ik vond om positieve verhalen te horen over bloedverlies. Vooral omdat ik best een redelijke bloeding had.  

Maar je baarmoeder is gewoon extra doorbloed als je zwanger ben en kan je vooral in begin snel bloeding krijgen. Zelfs al door te veel te persen met ontlasting... 

Maar je mag wat karin zeg altijd de VK bellen. Die kan jou ook gerust stellen.

elise (Gast) 29-02 om 22:58

.. wat naar om te horen.  bbz?? buiten de baarmoeder betekend dat toch

elise (Gast) 29-02 om 23:01

het is idd heel fijn om een positief verhaal te horen kuki! ik ga morgen even bellen heb gelukkig geen last van krampen en bloed verlies valt tot nu toe mee! ik hoop dat het zo blijft en dat het onschuldig is

proudmommy (Gast) 29-02 om 23:03

Ik denk dat je een vroege miskraam krijgt en je moet jezelf inderdaad goed in de gate houden zoals hier al woord gezegd.. bloedverlies en positieven testen hebben mij een eileider gekost

elise (Gast) 29-02 om 23:05

Volgens mij kan ik nu niet meer dan afwachten. Ik snap dat ik zelf om advies vraag maar weet niet of ik me veel beter ga voelen van de buitenbaarmoederlijke zwangerschap horror verhalen ????

kuki88 29-02 om 23:11

Nee zoals je zeg Elise daar ga je ook niet beter Door voelen. En jezelf helemaal gek maken van die horror verhalen  heb ook geen nut. 

Elk lichaam is anders. Heb vertouwen in de jouwe. En mocht het niet zo zijn doet je lichaam nog het goede want dan was er waarschijnlijk iets miss geweest met het vruchtje.

Wacht het af. Meer kan je niet doen. Maak jezelf niet gek meis.

Froemel 01-03 om 08:44

Je kunt idd beter af wachten of de vk bellen. Ik had t zelfde en heb zo meteen een afspraak voor een echo ik ben nu 6 weken. Ze zien alleen niet altijd iets met 6 weken dus of we er straks goed aan hebben gedaan weet ik niet. Ik hoop dat we iets zien we gaan namelijk een weekend weg dit weekend dus hopelijk kan ik na vandaag stoppen met piekeren.

Bianca 01-03 om 10:42

Je mag ten alle tijde FF de verloskundige bellen. Misschien dat die je angst weg kan nemen. Een andere dame hier op t forum die heeft nu nog last van bloedingen en is al ruim 20 weken zwanger. Het hoeft niet meteen slecht te zijn. Heb je ook krampen?

Suuske 01-03 om 12:08

Hihi, ik denk dat je mij bedoelt he, Bianca  
Klopt, hier een dame die zowel (helaas ook) een negatief als een positief verhaal heeft met bloedingen in het begin van de zwangerschap...
Mijn eerste zwangerschap kreeg ik met 5,5 week bloedingen, helaas eindigde dat in een mk. Nu de tweede zwangerschap weer bloedingen vanaf 6,5 week (en de eerste bloeding toen was ook vrij veel, net als bij Kuki, en helderrood. Ik schrok me rot en dacht dat het weer voorbij was) en het ukkie zit er nog steeds! Heb dus vanaf 6,5 week tot nu toe (bijna 21 weken nu) af en toe bloedingen, met name lichte bloedingen en varierend van roze tot helderrood tot bruin. Bij mij komt het hoogstwaarschijnlijk door een goed doorbloede baarmoedermond en adertjes die makkelijk springen. Het hoeft dus geen foute boel te zijn! Maar helaas is het enige wat je kan doen afwachten....  

Ohja, uiteraard wel van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!  Sterkte met het afwachten en ik duim met je mee dat alles goed zit en blijft gaan! Dikke knuffel voor nu! 

Figaroa 01-03 om 12:58

Bij mij  betekende  bloed  altijd een miskraam,  bij deze zwangerschap enkel  bruinbloed gehad  en verder geen rood bloed en het gaat nog steeds goed. Het hoef echter niet bij iedereen te betekenen  dat het mis loopt  maar  altijd is aan te raden contact op te nemen met je HA.  Sterkte.

Bianca 01-03 om 13:18

Bedoelde inderdaad jouw suus! Fijn dat je ook meteen je verhaal hebt gedaan, misschien maakt het haar een beetje rustiger.

dani 14-03 om 14:33

Hoe is het afgelopen??

Ik heb helaas ook last van bloed verlies.
Met 7 weken het hartje nog gezien.
Heb geen echt rood bloed meer bruin geen buikkrampen ik moet morgenochtend bellen voor een echo vandaag had geen zin zei de vk omdat het misschien nog doorzet.

kuki88 14-03 om 23:34

Dani net bruin bloed zou mij nog geen zorgen maken; ) maar vk bellen is altijd goed!

dani 18-04 om 21:48

Meiden, het is inderdaad niet fijn die horror verhalen... Maar als het niet goed voelt echt bellen desnoods inderdaad via de huisarts... Mij is het helaas ook overkomen een eug... Mijn verhaal staat op het medisch forum. Met Pasen me eileider verloren...

Je kunt maar beter zeker weten...

Ik duim voor dat alles oké is..

Zie dat er nog een dani is.. Ik ben niet dezelfde als voorgaande bericht

Je kunt reageren op dit onderwerp 'positieve test nu bloeding' in het Zwangerschapsforum