Student vroedkunde zoekt zwangere dame (minder dan 12 weken)

0 antwoorden en 37259435x bekeken

studentvroedkunde-esmee 28-03 om 21:24

Lieve aanstaande moeders,
 
Je bent zwanger, gefeliciteerd! En lief mooi minimensjeis keihard aan het groeien in jou buik! Je kunt vast niet wachten tot dat je hem/haar in je armen kunt sluiten!
 
Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Esmée, 24 jaaren student vroedkunde aan KdG-Hogeschool in Antwerpen. Voor deze opleiding is het de bedoeling dat ik een zwangere dame vanaf het prille begin (<12 weken zwangerschap) tot het einde (6 weken na de bevalling) mee opvolg. Het is hierbij de bedoeling dat ik mee ga naar de controles bij de gynaecoloog en/of vroedvrouw.
 
Naast dat ik mee ga naar de controles denk ik dat ik jevooral heel veel hulp kan bieden. Je kunnen altijd met al je vragen en twijfels bij mij terecht, ik kan je begeleiden in het maken van (soms lastige) keuzes en met mij kun je onder het genot van een kopje thee eindeloos over je zwangerschap babbelen!
 
Het lijkt mij fantastisch om deel uit te maken van zo'nintieme gebeurtenis in jullie leven en jullie baby te zien groeien van een inimini klein garnaaltje, naar een prachtig klein mensje!
 
Ben jij minder dan 12 weken zwanger en woon je in debuurt van Antwerpen, dan kom ik heel graag met je in contact!  Laat je een reactie achter onder dit bericht?
 
Mocht je nog twijfels of vragen hebben, laat het me dangerust weten! Ik beantwoord ze graag
 

Groetjes, Esmée.

reageer