Miskraam gehad en mis het zwanger zijn

5 antwoorden en 45985507x bekeken

miskraam (Gast) 03-07 om 12:30

Hallo allemaal,ik ben 9,5 week zwanger geweest,en met 8 weken een miskraam gehad,kwamen we achter met de 2 de echo...heel verdrietig voelde me gewoon zwanger,en gene bloedingen gehad enzo,met 7 weken klopte het hartje nog zo mooi en een week later niet meer,zo onwerkelijk,afgelopen vrijdag heb ik curretage gehad wat goed verlopen is,mis het zwanger zijn nu al heb nog gewoon pijnlijke borsten,en bloed nog wat na,hopelijk ben ik gauw weer zwanger en gaat het dan wel goed...moest dit even kwijt!!

reageer

Naatje35 ben ik trouwens (Gast) 03-07 om 12:35

voor degene die me al kende

liena 03-07 om 13:22

hey naatje.
zulke situaties zijn nooit leuk. wij zijn ons eerste kindje verloren op 24 weken toen alles eigenlijk voorbij was miste ik ook het zwanger zijn het gerommel en de bewegingen in mijn buik. natuurlijk heeft het gewoon allemaal zo moeten zijn maar dan denk je toch weer waarom bij mij. 2 jaar later werd ik opnieuw zwanger net voor ik op vakantie ging de laatste dag van de vakantie kreeg ik last van mijn maag en dacht iets verkeerd gegeten. eenmaal thuis gekomen naar de dokter geweest en heb ik medicijnen gekregen voor mijn maag. 1 week later deed ik een test en bleek ik zwanger te zijn. ik was heel blij maar langs de andere kant toch een dubbel gevoel want was zo bang dat het fout zou gaan. en het ging ook fout ik was eigenlijk 8 weken zwanger en het vruchtje was veel te klein voor 8 weken te zijn. volgens de meting was het 6 weken en een paar dagen. na een paar dagen begon de bloeding van de miskraam zelf. miste het zwanger zijn dit keer eigenlijk niet omdat het toch zo kort was en ik er weinig gevoel over had. had namelijk helemaal geen kwaaltjes. maar had wel weer zoiets van waarom weer bij mij.  nu deze zwangerschap liep ook niet al te rozekleurig in het begin. heb vaak gedacht dat het weer afgelopen was heb veel bloed verloren en toch bleef alles goed intact ondertussen zijn we bijna bij het einde maar daar heb jij geen boodschap aan natuurlijk.
ondertussen begrijp ik wel heel goed hoe je je voelt en hoop met je mee dat je snel terug zwanger zal/mag worden
groetjes liena

Iza 03-07 om 19:34

Wat een ontzettend nare ervaring voor je. Ik snap dat je het zwanger zijn mist, zeker omdat je lichaam nog niet helemaal door heeft dat het niet meer zwanger is. Ik duim voor je dat je snel weer zwanger mag worden en dat alles goed gaat met jou en de baby!

naatje35 (Gast) 04-07 om 15:03

Dit was inderdaad mijn eerste zwangerschap,en alleen mijn ouders wisten het!!ik hoop ook dat het de volgende keer goed gaat!!dank je

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam gehad en mis het zwanger zijn' in het Zwangerschapsforum