zwanger

7 antwoorden en 37083521x bekeken

cherry 16-04 om 08:49

Haii allemaal, 

Ik ben nieuw hier... ben er sinds gister achter dat ik zwanger ben, ik ben pas 4 weken nu, is dus allemaal nog heel prill... ben ook steeds bang dat er iets fout gaat o.i.d. hadden jullie dit ook?

reageer

sillypilly 16-04 om 10:14

Gefeliciteerd!
Denk dat iedereen bang is in de eerste 12 weken hoor.
Ging zelf elke keer naar de wc om te kijken of ik bloed verloor,gek werd ik van.
Na 5 echo,s en nu 14 weken zwanger durf ik eindelijk blij te zijn

M. 16-04 om 13:52

Leuk Cherry! Gefeliciteerd! Ik ben nu ook net ong. 4 weekjes. Vind het ook allemaal zo spannend en ben bang dat het elk moment nog mis kan gaan. Heb ook een beetje van die gekke ongesteldheidskrampjes.. niet pijnlijk, maar voel wel wat. Maakt me best onzeker! ????

Snoepjes 16-04 om 16:13

Proficiat dames!  ^^
Ik nu 7 weken en 3 dagen. Ook doodsbang haha, maar het loopt nou eenmaal zoals het moet lopen!
Gewoon kalm blijven en dus wachten op die eerste echo. Heb je al een afspraak?
En jij M.?

M. 16-04 om 17:12

Dankjewel, jij ook gefeliciteerd!! Ik ben er gister pas achter gekomen en we gaan vannacht naar Barcelona.. kan woensdag pas bellen als we terug zijn.. super spannend! Heb jij al een afspraak staan? Wanneer krijg je je eerste echo? :-)

cherry 16-04 om 19:58

Dankjewel voor jullie reacties, ik ben er gister achter gekomen en gelijk echo gehad was helaas nog niets te zien dit maakt me miss onzeker, nu erg veel pijn aan mijn borsten maar indd ook last van menstruatie krampen en rugpijn. Maandag gyn bellen voor wat nu verder. Spannende periode. Dit is mijn eerste zwangerschap, net maand gestopt met de pil en gelijk raak!

kruimel 16-04 om 20:05

Geen zorgen meiden, die krampen horen er echt bij!
Net als het ontzettend onzekere gevoel.. En echt waar, dat gevoel zal altijd terug komen. 
Nu de angst voor een miskraam, daarna de angst als je het kindje een dagje niet voelt bewegen, daarna angst dat er iets gebeurt bij de bevalling ....... als ze 16 zijn de angst dat ze worden ontvoerd na een avond stappen (zo ver zijn we nog niet gelukkig) Etc etc etc.

Gefeliciteerd trouwens. Een mooie tijd om uitgerekend te zijn rond kerst en oud en nieuw!! Ik was twee jaar geleden uitgeteld op 1e kerstdag.

Xkruimel

M. 20-04 om 14:35

Bedankt voor de geruststelling! Inmiddels zijn de krampen gelukkig over! Vind het zo spannend allemaal.. hoop zo dat het goed doorzet.. het is nog zo pril! Heb net de verloskundige gebeld en krijg 10 mei mijn eerste 8 weken echo.. net voordat ik op vakantie ga naar Ibiza. Super spannend, maar wel fijn dat het nog net voor mijn vakantie kan!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger' in het Zwangerschapsforum