Ben ik zwanger?

6 antwoorden en 36584883x bekeken

Anoniem (Gast) 08-06 om 07:27

Hallo allemaal ik heb eem vraagje. Ik heb al 3 maanden ongeveer een vriend, en hij en ik waren heel intiem eigelijk nog steeds. Maargoed we hebben helemaal geen condoom gebruikt. En ik weet dat je van voorvocht al zwanger kan raken toch? Ik ben sochtens misselijk ben heel moe en begin een dikkere buik te krijgen. Ook ben ik nog steeds niet ongesteld. Wat moet ik doen???? Help me groetjes anoniem

reageer

sillypilly 08-06 om 08:59

Ik zou een zwangerschapstest doen dan weet je het zeker.
Succes

ellie (Gast) 08-06 om 12:49

Testen dan weet je het

Anoniem (Gast) 08-06 om 23:57

Hallo,
Ik zit met een probleempje.
Ik ben nu al 1 week en 2 dagen overtijd, heb al een zwangerschapstest gedaan en die was negatief.
Nu heb ik 1 keer op die tijd(in het begin) wat krampen gehad alsof men regels zouden komen, maar er is niets gekomen. Ik heb nu sinds 2dagen af en toe wat steken in men onderbuik, ik merk ook dat die een beetje opgezwollen staat. Ik ben een magere vrouw en heb normaal een heel platte buik, enkel na het eten heb ik normaal gesproken even een klein buikje, nu heb ik dat zelfs als ik wakker word smorgens, niet groot maar het is er wel. Wat raden jullie me aan om te doen?
Groetjes

sillypilly 09-06 om 06:15

Ik zou over een paar dagen nog een test doen met ochtenduren. 
Komt daar weer niks uit zou ik bloed laten prikken.
Succes

Anoniem (Gast) 09-06 om 08:10

Ja ik was van plan om zeker nog eens een test te doen. Wij zijn nog altijd samen ja, wel heel even uit elkaar geweest maar toch weer gelukkig samen. Het is alleen een beetje een moeilijke tijd omdat nu zwanger te zijn. 
We zien wel heel graag kinderen
Grtjs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger?' in het Zwangerschapsforum